Galatasaray - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maç, Star TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekizli hakem Pedro Proença yönetecek

  Galatasaray - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta?

  Galatasaray - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta?


Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maç, Star TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekizli hakem Pedro Proença yönetecek.

Salı günü saat 21.45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'ın Juventus maçı Star Tv'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Venancio Manuel Raposo yapacak.

NEIJDER VE MUSLERA SAHADA

Galatasaray, maç için son antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Cezalısı bulunmayan sarı kırmızılı takımda Hamit Altıntop dışında tüm futbolcular oynayabilecek durumda. Ancak Sneijder'in antrenman eksikliği, Semih Kaya'nın da belinden ağrıları bulunuyor. Elazığspor maçı ile sahalara dönen Muslera ise, Juventus karşısında da Galatasaray kalesini koruyacak.


İşte ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Chedjou, Semih, Gökhan Zan, Eboue, Melo, Sneijder, Selçuk, Riera, Drogba, Burak

Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER