Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda

Galatasaray-Fenerbahçe 18 Ekim Cumartesi saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. 19.00'da başlayacak olan maç Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda
Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda

Galatasaray-Fenerbahçe 18 Ekim Cumartesi saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. 19.00'da başlayacak olan maç Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'de 6.hafta karşılaşmalarında iki ezeli rakip; Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Maçın hakemi Cüneyt Çakar olacak.


Cumartesi günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray -Fenerbahçe karşılaşması Lig Tv'den naklen yayınlanacak.


GALATASARAY, FENERBAHÇE MAÇINI LİG TV NAKLEN YAYINLYACAK


AVRUPA'NIN GÖZÜ DERBİDE Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini çok sayıda izleme ekibi takip edecek.

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mücadelesini Avrupa'dan çok önemli takımlar da takip edecek. Her ne kadar milli takımın aldığı sonuçlar kötü olsa da Süper Lig'de forma giyen önemli oyuncular Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında. Özellikle son günlerde hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe'den bir çok oyuncu Avrupa'nın önemli kulüpleri ile transfer haberlerinin çıkmasına engel olamadı. Bu sebeple Türkiye'nin en prestijli maçını da dev kulüplerin izleme ekiplerinin takip etmesi kaçınılmaz oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarının da olması sebebi ile tek vitrini bu maç olmazken özellikle Fenerbahçe, dünyanın konuşulan derbisinde büyüklerin radarında olacak.

Galatasaray'da Semih Kaya sıklıkla Atletico Madrid ile anılıyor. 23 yaşına rağmen yüksek tecrübesi ile dikkat çeken Semih, Manchester United'dan sonra Atletico Madrid'in de takibine girdi. Ayrıca takımda son dönemde taraftar ile arası kötü olan, Arsenal maçında da yorgunluğu ile kadrodan çıkarılması spekülasyonlara sebep olan, ayrıca Türk Milli Takımı'nda da formasını kaybeden Selçuk İnan, İngiltere'nin Leicester City, Everton ve Newcastle United gibi kulüplerinin takibinde olan bir isim.

Fenerbahçe'de ise tüm oklar Emmanuel Emenike'nin üzerinde. Takımda en çok konuşulan isimlerden olan Emenike, maç esnasındaki isteksiz tavırlarıyla taraftarlarına saç baş yoldurdu. Özellikle İngiltere'de çıkan haberlere göre, Fenerbahçe'nin her şeye rağmen takımda tutmak istediği Emenike'nin İngiltere'den gelen teklifleri geri çevirmeyeceği iddia edildi.

Arsenal ve Tottenham'ı transfer savaşına sokması muhtemel olan oyuncu, bu maça kendini izleyenlere Emenike'yi ispatlamak için çıkacak. Ayrıca takımın bir diğer konuşulan isimlerinden Moussa Sow da başta İngiliz ekipleri olmak üzere Avrupa ve Arap ekiplerinin takibinde olacak.


GALATASARAY, FENERBAHÇE MAÇININ BİLET FİYATLARI


Galatasaray Fenerbahçe derbisinin biletleri 120 liradan başlayıp 900 liraya kadar yükseliyor.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre derbi maçının bilet fiyatları şöyle: Kategori 1 (Yemekli vip): 900,00 TL Kategori 2 (Yemeksiz vip): 700 ,00 TL Kategori 3: 500,00 TL Kategori 4: 400,00 TL Kategori 5: 200,00 TL Kategori 6: 120,00 TL

Prandelli futbolcuları uyardı Derbi öncesi Teknik Direktör Cesare Prandelli, futbolcularını tahriklere ve provokasyonlara kapılmamaları konusunda uyardı. Milliyet'in verdiği habere göre İtalyan çalıştırıcının başta Volkan Demirel olmak üzere, Emre Belözoğlu ve Raul Meireles isimlerine dikkat çektiği ifade edildi. Bu futbolcuların derbide gerginlik yaratabileceklerini dile getiren Prandelli’nin, “Kendi evimizde oynayacağımız bu maçta motivasyonumuzu bozacak şeylerden uzak durmalıyız. Bu nedenle bizim için çok önemli olan bu maçta rakibin bu oyununa gelmemeliyiz." ifadelerini kullandığı iddia edildi. Haberde, Prandelli'nin Felipe Melo'yu da gerginliklerden uzak durması için özel olarak uyardığı da ifade edildi. Prandelli için resmi açıklama Galatasaray Kulübü, teknik direktör Cesare Prandelli hakkında çıkan haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Galatasaray'ın internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

“Galatasaray'da Prandelli'nin kaderini Fenerbahçe derbisi belirleyecek” haberleri medyada yer almaktadır. Dünya derbileri arasında yerini almış cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı teknik direktörümüz Prandelli'nin kaderi olarak değerlendiren spor basınına hatırlatmak isteriz ki, her iki başkan adayı da göreve geldiklerinde Prandelli ile çalışacaklarını açık net beyan etmişlerdir. Teknik direktörümüz görevdedir ve görevine devam edecektir. Taraftarlarımızın böyle asılsız haberlere itibar etmemelerini önemle duyururuz. 18 Ekim Cumartesi günü tüm Galatasaraylıları büyük coşku ve arma aşkıyla takımlarına ve teknik direktörlerine Ali Sami Yen'de destek için bir olmaya davet ediyoruz.

Felipe Melo açıklaması Sarı-lacivertli kulüp, 18 Ekim Cumartesi günü TT Arena'da oynanacak Galatasaray maçı öncesi matbuatta çıkan Felipe Melo haberlerine reaksiyon gösterdi. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde, 'Bu nasıl gazetecilik?' başlığıyla yer piyasa İzah şöyle:' 'Bugünkü Fotomaç Gazetesi’nde kaptanımız Volkan Demirel’in 'O Pitbull Akıllı Olsun' ve gene tıpkı gruba ilişkin Takvim Gazetesi’nde bir başka kaptanımız Emre Belözoğlu’nun 'O Pitbull Kendine Dikkat Etsin' başlığıyla yer piyasa haberler yalandır. Tek elden çıktığı açık bir biçimde ortada bulunan bu yalan haberlerde iddia edildiği gibi, kaptanlarımızın bu biçimde açıklamaları ve konuşmaları olmamıştır. Özellikle derbi karşılaşması öncesinde bu iki gazetenin, takımımızı gaye piyasa kasıtlı, her iki camiayı da karşı karşıya getirme odaklı, provakasyon muhteviyatlı bu gelişmeleri şiddetle kınıyoruz. Ayrıca bu iki gazetenin yöneticilerini de; çalışanları nedeni ile masa başında kasıtlı imal edilen sözde bu haberlerin yazılmasına ve yayınlanmasına izin vermeleri itibariyle mesuliyet almaya çağrı ediyoruz.'

Galatasaray Fenerbahçe maçının iddia oranları Ezeli rakip galatasaray fenerbahçe maçına sayılı günler kaldı. Galatasaray Fenerbahçe maçı futbolseverleri ekrana kilitleyecek.

Maçın skoru için tahminler söylenmeye başladı.

Galatasaray,Fenerbahçe maçı 18 Ekim cumartesi günü oynanacak.

TT Arena'da Galatasaray'ın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada iki tarafta maçtan galip ayrılmak için sahaya çıkacak.

Süper Lig'de Galatasaray 1 averaj farkı ile Fenerbahçe'nin üstünde 3. sırada yer alıyor.

İki takımında 10 puanı bulunuyor. Üçer galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan iki takım da maçtan 3 puanla ayrılarak ligde üst sıraya çıkmak istiyor.İddaa sarı kırmızılı takımn galibiyetine 1.85'lik oran veirrken, sarı lacivertli takımın oranı 2.80, beraberlik oranıysa 3.30 şeklinde oluştu.

Diğer oranlar şöyle: Alt: 1.70 Üst: 1.65 Karşılıklı gol var: 1.55 Karşılıklı gol yok: 1.80

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER