Aslanlar Maltepe’de

Maltepe Galatasaraylılar Derneği, Başkan Ünal Aysal ve Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in katılımlarıyla açıld

Aslanlar Maltepe’de
Aslanlar Maltepe’de
 
Maltepe Galatasaraylılar Derneği, Başkan Ünal Aysal ve Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in katılımlarıyla açıldı.

Dernek binası Maltepe Beşçeşmeler Meydanı’nda bulunan Maltepe Galatasaraylılar Derneği’nin açılışına Başkan Ünal Aysal ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in yanı sıra, Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Maltepe Galatasaraylılar Derneği Başkanı Azmi Oktay ve dernek yöneticileri, basın mensupları ve taraftarlar katıldı.

“Aslan yüreklilere selam”


Açılışta konuşma yapan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, “Buradaki arkadaşlarımıza destek olmak ve onları yüreklendirmek için geldik. Bugün Galatasaray yıldızları arasına bir yenisini ekledik.” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin konuşmasında, Maltepe’nin en güzel ve nostaljik mekanı Beşçeşmeler’i seçtikleri için dernek yöneticilerini kutlayarak,  “Aslan yürekli Galatasaraylılara selam ve sevgilerimi sunuyorum. Başkan Ünal Aysal’a Maltepe’de olmalarından dolayı Maltepeliler adına teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliğin devam etmesini, derneğin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Maltepe Galatasaraylılar Derneği’nin açılışı taraftarların çaldığı davul zurna eşliğinde gerçekleştirildi.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ, 1905

Spor Kulübüpleri - Mağazaları Sektöründeki Firmalar


Spor Kulübüpleri - Mağazaları Sektöründeki Firmalar





Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER