Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta ve hangi kanalda

Galatasaray Fenerbahçe (GS GB) Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda ? GS FB Süper Kupa maçı ne zaman hangi tarihte? Galatasaray Fenerbahçe (GS GB) Süper Kupa Finali hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak ? Galatasaray Fenerbahçe (GS GB) Süper Kupa finali ile ilgili detaylar burada. GS FB Süper Kupa Finali ne zaman ?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta ve hangi kanalda
Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta ve hangi kanalda

Galatasaray Fenerbahçe (GS GB) Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda ? GS FB Süper Kupa maçı ne zaman hangi tarihte? Galatasaray Fenerbahçe (GS GB) Süper Kupa Finali hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak ? Galatasaray Fenerbahçe (GS GB) Süper Kupa finali ile ilgili detaylar burada. GS FB Süper Kupa Finali ne zaman ?

İşte dev derbinin ilk 11'leri!


TFF Süper Kupa'da oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ilk 11'leri belli oldu.


FENERBAHÇE - GALATASARAY

Stat
: Manisa 19 Mayıs
Saat: 20:45
Hakemler:Mustafa Kamil Abitoğlu, Aleks Taşçıoğlu, Serkan Ok, Ali Palabıyık, Tolga Özkalfa, Çağatay Şahan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike
Teknik Direktör: İsmail Kartal

Galatasaray: Fernando Muslera, Veysel Sarı, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Alex Telles, Felipe Melo, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Wesley Sneijder, Burazk Yılmaz
Teknik Direktör: Cesare Prandelli


MAÇ BİLGİLERİ :

Maç : Fenerbahçe-Galatasaray
Tarih : 25 Ağustos 2014 Pazartesi
Stad : Manisa 19 Mayıs Stadı
Saat : Maça YAkın Bir Tarihte Belirlenecek
Yayın : ATV ve ATV HD


MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU


Fenerbahçe - Galatasaray maçını Abitoğlu yönetecek! Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası galibi Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa müsabakasını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Palabıyık olurken, ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Tolga Özkalfa ve Çağatay Şahan yürütecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ' Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak final maçının tarihi beklenen yüksek hava sıcakları ve final tarihinin Spor Toto Süper Lig'in açılışına daha yakın olması yönünde yapılan öneriler dikkate alınarak 25 Ağustos 2014 olarak belirlendi. '

Türkiye'de nefesler tutuldu! Herkes bu maça kenetlendi. Yediden yetmişe herkes bu maçın başlama düdüğünü bekliyor. Sezonun ilk kupa maçında Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası ' nı müzesine götüren Galatasaray kozlarını paylaşacak. Galatasaray Fenerbahçe ' den Süper Kupa ' da şampiyonluğun acısını çıkarmanın peşinde. Fenerbahçe ve Galatasaray ' ın hazırlık kampı devam ediyor.

SÜPER KUPA SAHİBİNİ BULUYOR !

Son iki sezondur Süper Kupa finalinde yaşanan Galatasaray Fenerbahçe derbisi bu finalde de yaşanacak. Süper Kupa Finalinde oynanacak olan Galatsaray Fenerbahçe maçı heyecanla bekleniyor. Süper Kupa Finali, lig başlamadan bir hafta önce oynanacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçıyla oynanacak olan Süper Kupa Finali 25 Ağustos Pazertesi günün oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisine sahne olacak Süper Kupa Finalini Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Üst üste 3. kez Süper Kupa finalinde oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçı Manisa 19 Mayıs Stadyum'unda oynanacak. Soma'da hayatını kaybeden işçilerimizin ailelerinin acılarını bir nebze azaltmak için oynanacak karşılaşma ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

TFF Süper Kupa için internetten bilet satışı sona erdi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının internet üzerinden satışa çıkarılan biletleri çok kısa sürede tükendi.

Geride kalan sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray'ın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30'da karşı karşıya geleceği dev maçın biletleri bugün saat 10.30'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesi ' www.tff.org ' üzerinden satışa sunulmuştu.

Federasyondan yapılan açıklamada, internetten satışa çıkarılan biletlerin tükendiği duyuruldu.

İnternet üzerinden satışı sona eren biletler, 18 Ağustos-25 Ağustos tarihleri arasında İzmir, Manisa ve Soma'da kurulacak gişelerden satışa sunulacak. Gişelerin yerleri ve açılış saatleriyle ilgili detaylı bilginin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu.



Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı ATV ve ATV HD İZLE

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçını Canlı İzle

Fenerbahçe-Galatasaray Mücadelesi yine merakla bekleniyor. Gelenek Bozulmuyor son 2 senede olduğu gibi Galatasaray ve Fenerbahçe TFF SÜper Kupa Finalinde buluşuyor. PEki Fenerbahçe-Galatasaray Ne Zaman ? Fenerbahçe-Galatasaray Saat Kaçta? Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Hangi Kanalda izleyebilirim? Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Son Bilgiler Neler? Fenerbahçe-Galatasaray Maçı İddia Oranları Açıklandı mı?

Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Her iki takımında Son durumu? Fenerbahçe-Galatasaray Maçında Kşm Daha Şanslı? Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Kİm Yener? Fenerbahçe-Galatasaray TSS Süper Kupa Maçı Şifresiz mi? Gelenek Bozulmuyor. Son 2 yıldır TFF Süper Kupa Finalinde karşılaşan iki takım bu yıl yine karşı karşıya geliyor. Fakat bu kez Sıfatlar farklı. Bundan önceki iki senede Lig Şampiyonu Sıfatıyla maça çıkan Galatasaray bu yıl Türkiye Kupası Şampiyonu olarak; Bundan önceki iki senede Türkiye Kupası Şampiyonu Sıfatıyla maça çıkan Fenerbahçe bu yıl Lig Şampiyonu olarak sahaya çıkıyor.

Fenerbahçe-Galatasaray Son Durum Nedir? Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Şifresiz mi Yayınlanacak? Fenerbahçe-Galatasaray Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak? Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Her iki takımda da sakat oyuncuşar var mı? Fenerbahçe-Galatasaray Maçında Yeni Transferler Oynayacakmı?

FB-GS TFF Süper Kupa Maçı ne zaman? FB-GS TFF Süper Kupa Maçı saat kaçta? FB-GS TFF Süper Kupa Maçı hangi kanalda? FB-GS TFF Süper Kupa Maçı nerede oynanacak? TFF FB-GS Süper Kupa Maçı ile ilgili detaylar

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER