Fenerbahçe, Chelsea, Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman?

8 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Soma maden kazasında kaybettiğimiz madencilerimiz için düzenlenecek 3’lü turnuva için taraftarlarımızı ve Soma’ya yardımcı olmak isteyenleri bu organizasyonu izlemeye davet etti.

Fenerbahçe, Chelsea, Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman?
Fenerbahçe, Chelsea, Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman?


"Kazanan Soma olacak,
Fenerbahçenin ev sahipliğinde, İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ve Spor-Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın katılımıyla 8 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Soma maden kazasında kaybettiğimiz madencilerimiz için düzenlenecek 3’lü turnuva için taraftarlarımızı ve Soma’ya yardımcı olmak isteyenleri bu organizasyonu izlemeye davet etti.



Fenerbahçe, Chelsea, Beşiktaş Maçını
Canlı İzle


Futbolseverler biletleri internetten,  www.biletix.com.tr üzerinden alabileceği gibi, TC kimlik numarası ibraz etmek suretiyle, tüm biletix gişelerinden doğrudan da satın alabilecek.

FBTV’ye konuşan futbolcular, Soma yararına yapılacak bu karşılaşma için taraftarlara çağrıda bulundu.

Taraftarların hangi takıma mensup olduğuna bakılmaksızın tribünlerde yerlerini alacak olmalarının futbol adına sevindirici olduğunu da dile getiren futbolcularımız FBTV’ye şu açıklamalarda bulundular:

EMRE BELÖZOĞLU : Önümüzde çok değerli bir maça çıkacağız. Soma’da ne yazık ki hayatlarını kaybeden ağabeylerimizin, kardeşlerimizin ailelerine destek vermek amacıyla yapılacak bu maçın tribünlerin bizleri desteklemekten daha çok dostluğu kardeşliğimizi tekrar hatırlayacağımız günlere, Soma’daki acı durumu ailelere unutturmak adına güzel bir organizasyon olur. Güzel duyguları hatırlamamız için bu maçlar vesile olur. Tribünlere gelen insanların kaybetmekten ya da kazanmaktan daha çok Soma’nın ülkemiz üzerinde yarattığı havanın devam etmesini diliyorum. Umarım güzel bir turnuva olur. Aklımızın bir köşesinde hep Soma olur.

MOUSSA SOW: Chelsea ve Beşiktaş’a karşı bir turnuva oynayacağız. Ancak bizim için bu turnuvayı önemli kılan şey birkaç ay önce yaşadığımız üzücü bir olay vardı. Bunu da unutmuyoruz. Trajik bir olay sonucu aramızdan ayrılan Soma’daki madencilere yardımcı olmak için oynanacak bir turnuva bu. Biz onların ailelerini düşünüyoruz. Bu turnuvanın böyle olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bu maçlara gelin ve o ailelerin yanında olun.

ALPER POTUK
: Bu maçta kazanmak kaybetmek önemli değil. Önemli olan Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yanında olmak bu maça gelerek desteklerinizi bekliyoruz.


DIEGO RIBAS: Çok acı bir trajedi yaşandı. Hayatını kaybeden insanların ailelerine yardım edebilmemiz için düzenlediğimiz bir turnuva bu. Onlara yardımcı olmak adına herkesi bu turnuvaya bekliyoruz.

BEKİR İRTEGÜN: Bu maçların kazananı olmayacak Soma için hepimiz bir araya geliyoruz. Taraftarlarımız da bir arada oturacak. Bu güzel günlerin başlangıcı olabilir. Biz herkesi bu maçları izlemeye davet ediyoruz. Biz de saha içindeki duruşumuzla bunu göstermek istiyoruz. Herkesi bu maçlara bekliyoruz.

PIERRE WEBO: Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş hem de Chelsea’ye gönül vermiş taraftarları stadımıza bekliyoruz. Yarın akşamı hep birlikte yaşayalım. Bu bir futbol maçından çok Soma’da yaşanan üzücü olaydan etkilenmiş insanlara yardım etmek için düzenlenen bir organizasyon. Orada bizimle olmanızı istiyoruz. Ailelerini, eşlerini kaybeden insanlara yardımcı olmak için o maça gelmenizi istiyoruz.

ERTUĞRUL TAŞKIRAN: Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için mücadele edeceğiz. Kazanan Soma olacak lütfen gelip destek verin.

HASAN ALİ KALDIRIM
: Soma’ya yardım etmek için sahada olacağız. Sizler de Soma’ya yardım için bizim yanımızda olun.

Turnuvanın programı şöyle:
 

 
20.30 Fenerbahçe-Beşiktaş
 
 21.30 Fenerbahçe-Chelsea
 
22.30 Chelsea-Beşiktaş

 
Galibiyete 3, beraberliğe 1 puanın verileceği turnuvada en fazla puana sahip takım birinci olacak. Uzatma süresinin ve penaltı atışının olmayacağı turnuvada, aynı averaja sahip olunursa, birinci kura ile belirlenecek. Takımların istediği kadar oyuncu değiştirebileceği maçta görülen kartlar sonraki karşılaşma için geçerli olmayacak.
 
Turnuvada futbolseverler, destekledikleri takım bakılmaksızın karışık olarak tribünlerde yer alacak.
 
Organizasyonun biletleri 50, 100 ve 160 liradan satılıyor.



 Maçların saati ve yayınlanacağı kanal şöyle:

 
20.30 Fenerbahçe-Beşiktaş (Smartspor - D-Smart)

21.30 Fenerbahçe-Chelsea (Smartspor - D-Smart)

22.30 Chelsea-Beşiktaş (Smartspor - D-Smart)



BAHİS ŞİRKETLERİ CHELSEA'Yİ FAVORİ GÖSTERDİ..


Yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlenecek ve geliri Soma'ya gönderilecek olan Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş arasındaki mini turnuvanın İddaa oranları belli oldu.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayacak takım için verilen oranlarda, İngiliz ekibi favori gösterildi.

İşte şampiyonluk oranları:


Chelsea: 2.20

Fenerbahçe: 2.50

Beşiktaş: 3.30




BİLETX BİLET SATIŞ NOKTALARI, ADRES VE TELEFONLARI







Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER