Lucescu Fenerbahçe'ye Geliyor mu

Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Ersun Yanal'ın koltuğuna Lucescu'mu oturacak.

Lucescu Fenerbahçe'ye Geliyor mu
Lucescu Fenerbahçe'ye Geliyor mu

Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Ersun Yanal'ın koltuğuna  Lucescu'mu oturacak.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifası gündeme bomba gibi düştü. Tecrübeli teknik adam, Aziz Yıldırım'la yaşadığı tartışmaların ardından görevini bıraktığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl takımı şampiyon yapan Yanal'ın istifası sonrası takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu.

YILDIRIM LUCESKU DİYOR

Kulislerde dolaşan iddiaya göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kafasında  Ukrayna'da Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Mircea Lucescu var.

LUCESCU FENREBAHÇEYE SICAK BAKIYOR

Ukrayna'daki karışıklardan dolay ülkeden ayrılmak isteyen Lucescu'nun Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakacağı konuşuluyor.

ERSUN YALAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER