Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru 'Yandex'

Fenerbahçe Kulübü'nün yeni forma sponsoru, internet arama motoru Yandex oldu.

Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru 'Yandex'
Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru 'Yandex'

Fenerbahçe Kulübü'nün yeni forma sponsoru, internet arama motoru Yandex oldu.

Profesyonel Futbol Takımımız, Yandex Reklamcılık Hizmetleri Ltd.Şti. ile yaptığı anlaşma dahilinde, 2015-2016 sezonunda Türkiye’deki tüm ulusal futbol lig maçlarında, formamızın göğüs reklam alanı için anlaşmıştır.

Fenerbahçe'den çılgın proje

Fenerbahçe bugün sezonun ilk maçına yandex reklamlarıyla çıkacak ama işbirliği bununla sınırlı değil. Taraftar, dünyaca ünlü arama motorunu ne kadar çok kullanırsa kulüp o kadar çok para kazanacak, o paralar da yıldızların bütçesi olacak.

Transfer sezonu Fenerbahçeliler için adeta rüya gibi geçiyor, Sarı-Lacivertliler her yeni güne bir başka yıldızla uyanıyor. Van Persie, Nani, Fernandao derken son olarak tüm devleri peşinden koşturan Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ı ve dün de aynı ekibin çıkıştaki ismi Volkan Şen'i bitiren Kanarya'da Başkan Aziz Yıldırım ise çıtayı çok daha yükseğe koymuş durumda.

Yıldırım’ın çılgın projesinde, Robben ve Zlatan İbrahimoviç’in isimleri yazıyor. Bu isimlerin Fenerbahçeformasını giymesi ise taraftarların desteğine bağlı. Fenerbahçe, dünyaca ünlü arama motoru Yandex ile bir işbirliği başlattı, forma için göğüs reklamı aldı. Ancak anlaşma bununla sınırlı değil. Eğer taraftarlar, Fenerbahçeliler için özel arama motoruna günde 25 kez girerse kulüp bundan yılda 35 dolar kazanacak.



Fenerbahçe Yandex mobilde

Yandex arama motorunda taraftarların kulübe katkı sağlaması için www.yandex.com.tr/fb şeklinde giriş yapması yeterli. Bu şekilde açılacak olan sayfada günlük 25 aramanın yıllık 35 dolar karşılığı var. Bu arada Yandex yetkilileri mobil kullanıcılar için de çalışmaların sürdüğünü ve en kısa zamanda uygulamanın bu alanda da hizmet vereceğini belirtti.

YANDEX ANA SAYFA YAPMAK İÇİN DIKLA


Fenerbahçe Yandex mobil Uygulaması İndirmek için tıkla



Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109