Fenerbahçe Kadıköy'de BATE Borisov'u ağırlıyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ikinci maçında yarın kendi sahasında Bate Borisov ile oynayacağı maç sonrasında tur atlayan taraf olmak istiyor.

Fenerbahçe Kadıköy'de BATE Borisov'u ağırlıyor.
Fenerbahçe Kadıköy'de  BATE Borisov'u ağırlıyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ikinci maçında yarın kendi sahasında Bate Borisov ile oynayacağı maç sonrasında tur atlayan taraf olmak istiyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde golsüz biten maçın rövanşında BATE'yi ağırlıyor. Tur geçilirse 15 Mayıs'ta Amsterdam'da oynanacak finale bir adım daha yaklaşılacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Belarus ekibi BATE Borisov'u ağırlıyor. İlk maçı 87 dakika 10 kişi oynamasına rağmen 0-0 bitirerek İstanbul'a avantajlı dönen sarı-lacivertliler turu geçerse Avrupa'da ilk 16'ya kalmış olacak.

RAUL MEİRELES VE BEKİR İRTEGÜN CEZALI
İlk maçta kırmızı kart gören Meireles ile sarı kart cezalısı olan Bekir forma giyemeyecek. Emre Belözoğlu da daha önce Atletico Madrid ile Avrupa maçına çıktığı için yok. UEFA'dan saha kapama cezası alan F.Bahçe, taraftarından da mahrum kalacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Antony Gautier yönetecek. BATE'de de ilk maçta oynayan Artem Radkov cezalı.

F.BAHÇE'YE GALİBİYET GEREK
İlk maç 0-0 bittiği için F.Bahçe'ye tur için galibiyet gerekiyor. 0-0'da maç uzarken her türlü gollü beraberlikler de BATE'ye yarıyor. F.Bahçe turu geçerse büyük ihtimalle ilk 8'e kalmak için, deplasmanda Napoli'yi 3-0 yenerek büyük avantaj sağlayan Çek ekibi Viktoria Plzen ile karşılaşacak. F.Bahçe, rakibini elerse bu kulvarda ilk 16'ya kalan ilk Türk takımı da olacak. Kanarya'nın bu kupada en iyi derecesi ilk 32'ye kalmak.

RAKiBi SALiH
F.Bahçe, BATE hazırlıklarını tamamladı. 10 oyuncuyu belirleyen (Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, M.Topal, Cristian, Kuyt, Sow, Webo) Aykut Kocaman dünkü idmanda orta sahada Caner ve Salih arasında kararsız kaldığını gösterdi. Kocaman'ın, tecrübesi nedeniyle Caner'i tercih edeceği, Salih'i ise skora göre 2. yarıda oyuna alacağı belirtildi.

90 DAKİKAYA 20 BİN
F.Bahçe BATE'yi yenip UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 16'ya kalırsa futbolcuların cebi de dolacak. F.Bahçe yönetimi tur halinde UEFA'dan gelecek 140 bin euro'yu oyunculara dağıtacağını açıklamıştı. Bir oyuncu yaklaşık 20 bin TL alacak.

YALNIZ DEĞiLSiNiZ
F.Bahçe yönetiminin girişimleri ve Kadıköy Belediyesi'nin çabasıyla taraftar, Saracoğlu Stadı dışına kurulacak 48 metrekarelik dev ekranda BATE maçını izleyecek. Emniyet ile yapılan görüşmelerde onay çıkması taraftarı sevindirdi. F.Bahçe taraftar dernekleri de "Kaldırım tribünü" adını verdikleri bir organizasyon yaparak statta tur için ter dökecek takıma destek verecek. Taraftar Samandıra'dan maç için yola çıkacak takıma da konvoyla eşlik edecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER