Alex en büyük hatasını açıkladı

Fenerbahçe ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Alex de Souza, merakla beklenenleri anlatıyor.

Alex en büyük hatasını açıkladı
Fenerbahçe ile geçen hafta yollarını ayıran Alex de Souza basın toplantısında şunları söyledi: "Her şeyden önce geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber geçirdiğim süre için sizlere teşekkür ederim. İlk geldiğim günden itibaren bana olan davranışları için taraftara teşekkür ediyorum. Pazartesi günü sözleşmemi fesh ettikten sonra taraftarın gösterdiği reaksiyonu rüyalarımda bile göremezdim. 35 yaşına bastım geçen ay ve çocukken bile son hafta ağladığım kadar ağlamadım. "
 
'Samet hiç kolay günler geçirmedi'

"En içten dileklerimle Fenerbahçe taraftarının mutlu olmasını istiyorum. Geçen hafta hava alanından bugün istifa edene kadar Samet'in hiç kolay günler geçirmediğini düşünüyorum. Ben onu Fenerbahçe formasına imza atan bir çocukken tanıdım. Bana destek olduğu için Samet'e de teşekkür ederim. Toplantı yapıp yapmamakta çok düşündüm ve çok önemli iki maç geçince yaptım. Çok şükür ikisini de kazandık."
 
'Konu hakkında çok düşündüm'

"Yönetim Cuma günü koyduğu için toplantıyı pazartesi yaptığımı söylediler. Asıl olan takım olduğu için ben bugün maçlardan sonra yaptım. Kulübün yapacağı basın toplantısında söyleyecekleri beni ilgilendirmiyor. Şimdi size benim gözümden sürecin nasıl buraya geldiğini anlatacağım."
 
"Bu konu hakkında çok düşündüm. Bunun beş bacağı var. Ben, Ali Yıldırım, Başkan, Aykut Kocaman ve siz basın. Başınıza eğer bir şeyler geliyorsa sizin de dahliniz vardır. Önce kendi hatalarımdan başlayacağım."
 
'Twitter'ı yanlış kullandım'

"En büyük hatam kulübü bazı anlarda yaralayacak davranışlarda bulunmuş olmam. Twitter'ı yanlış bir şekilde kullandım. Bazı insanlara mesajlar gönderdim göndermeseydim daha iyiydi. Mesajın içeriğinde hata yoktu ama gönderdiğim kişilere göndermeseydim bende kalacaktı. Federasyon tarafından bana gönderilen bir kağıt vardı ve Ali Yıldırım ile tartışmam oldu. Şimdi keşke olmasaydı diye düşünüyorum."
 
'Parayı düşünen biri değilim'

"Özellikle bundan dolayı parayı çok birinci tutuyor gibi şeylere maruz kaldım. Ben kaptan olarak primlerin eşit dağıtılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle düşük gelirli çalışanlar için bu çok önemli. Eğer para düşünen bir insan olmuş olsaydım, kulüp tarafından bana yapılan tek başına çalış önerisini kabul ederdim çünkü insanlar hak ettiği paraları almalı. Bunlar benim hatalarım."
 
Aykut Kocaman ile ilk gerginlik!

"Aykut Kocaman ile olanları ikiye bölmek istiyorum. İlk olarak yönetici olarak tanışmıştık. Sizler Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorsunuz. Aragones zamanında son maçımızı kazansaydık, 7 Temmuz'da dönecektik. Biz de kazandık. Sonra Aragones görevinden ayrıldı ve Aykut Kocaman bana yeni bir dönüş tarihi verdi. Samet beni aradı ve yeni dönüş tarihimi söyledi ben ise her şeyi ayarladığımı ve dönemeyeceğimi söyledim. 7 Temmuz günü döndüğümde Daum'un odasına gittim ve kendisine özürlerimi ilettim. O da süreci anladığını söyledi ve beni Kocaman'ın yanına tanışmam için gönderdi. Kendisiyle tanıştım ve bana ilk söylediği şeylerden birisi ‘Sen kaptansın ve herkesten önce burada olman gerekir’ oldu. Ben de haklı olduğunu söyledim. Kendisine şunu ilave ettim. ‘Benim ailemle geçirebileceğim bir ayım var.’ Bu yüzden de durumun böyle olduğunu ve geç geldiğimi söyledim. Yönetici olarak bir sene içinde çok az kontağımız oldu. Teknik direktör olarak da problemlerimiz başladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2012, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER