YENİ YÖNETİM MERKEZ BİNASINDA MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ YAPTI.

İstikrarlı büyümesini sağlam temeller ile pekiştiren Aktif Grup, başarılı çalışmalar ile büyümesini taçlandırıyor.

 YENİ YÖNETİM MERKEZ BİNASINDA MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ YAPTI.
Isıtma, Soğutma, havalandırma, imalat ,yalıtım, mekanik tesisat ve yenilenebilir enerji  teknolojileri alanlarında müşterilerine teknoloji odaklı hizmet ve mühendislik çözümleri üreten Aktif Grup,  Merkez yönetim binası  açılışını 15 Eylül 2012 tarihinde  İTO Başkanı Sn.Murat Yalçıntaş ve sektörün önde gelen isimlerinin de  katılımlarıyla gerçekleştirmiştir.

Kurdela kesimi öncesinde açılış konuşması yapan, Yönetim Kurulu Başkanı  Sn.Halim Özdemir, Grup şirketleri hakkında kısa bilgiler verdi. Hizmet hayatına, Aktif Isı ile 1995 yılında başladıklarını, hizmette kalite ve güven prensibine bağlı kalarak yaptıkları  çalışmalar sonucu sektörde çok kısa sürede yer edinmeyi başardıklarını vurgulayarak,  2000 yılında Aktif Mühendislik firması kurulduğunu ve aynı hizmet anlayışı ile mekanik tesisat uygulamaları alanında da saygın bir yer edindiklerini belirten  Özdemir, çevre ve enerji verimliliği bilinci ile, bu alandaki ihtiyaçları karşılamak amacıyla,  2005 yılında Aktif Çevre firmasının gruba katıldığını belirtmiştir. Satış ve uygulama alanlarında edindikleri, deneyimler ve başarılar sonucunda  dördüncü firması olan  Aktif Tesisatı 2009 yılında kurduklarını söyleyen  Özdemir , çıtasını yükseklere taşımanın vermiş olduğu heyecanla  2011 yılında Proaktif  Yalıtım Sistemlerinin de grub şirketlerine katıldığını belirtmiştir. Aktif Grup ;bugün konusunda uzman 5 şirketi ve 75 personeli ile çalışmalarını hız kaybetmeden sürdürmekte olup, 2500m2 yönetim, 6500m2 üretim ve depolama olmak üzere toplam 9000m2 alanda hizmet vermeye devam etmektedir.

Özdemir ; Konuşmasını  sonlandırırken kendilerinin bu günlere gelmesinde katkısı olan herkese, başta kendisine  bu işi öğreten Rüknettin Küçükçalı ya, iş ortaklarına ve  her zaman yanlarında olan Sn.Murat Yalçıntaş’ada teşekkür etmiş ve  Konuşmasını yapmak üzere İTO Başkanını kürsüye davet etmiştir.

Sn.Murat Yalçıntaş,  konuşmasın da Aktif Grub’un 18 yıllık bir geçmişi olduğunu, ısıtma, soğutma, havalandırma sektöründe gerçek bir birikime sahip ve   basamakları  birer, birer  ve sağlam adımlarla attığını belirtmiştir. Aktif grup ilkeli, yenilikçi ve insana değer veren bir firma olduğundan bahseden Yalçıntaş, sözlerine son vererek Aktif Grup firmasına bereketli, hayırlı ve uğurlu olması  dileklerini iletmiştir.

Konuşmaların ardından kurdela kesilmiş ve yeni hizmet binasının önünde topluca hatıra fotoğrafı çekilmiştir. grup şirketlerinin faaliyet de bulunduğu yeni bina katılımcılara gezdirilerek , Bahçe’de  canlı müzik eşliğinde Kokteyle devam edilmiştir.



Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2012, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER