Van'a can oluruz

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Van'a Can, Kitap kampanyası kapsamında Van Güzelsu Borsa Yatılı İlköğretim okuluna Kütüphane desteği.

Van'a can oluruz
Van'a can oluruz

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Van'a Can, Kitap kampanyası kapsamında Van Güzelsu Borsa Yatılı İlköğretim okuluna  Kütüphane desteği.


Ataşehir Kadın kolları   olarak Ar-Ge Başkanlığımız olarak Sosyal medya üzerinden Van Güzelsu Borsa  İstanbul  Yatılı  Ortaokulu öğretmeni Recep Kabakçı'nın  çağrısı  üzerine  bir kitap kampanyası başlattı.

yapılan Çalışmalar sonucu istanbul yatılı bölge ortaokulu van /gürpınar'a kütüphane desteği için 542 hikaye kitabı ve eğitime destek kaynak kitaplarını Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkan Neslihan Yurtdagül ve Ar-Ge Başkanı Fatma Çevik kargo ile yolladı.  Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkan Neslihan Yurtdagül " Geleceğimizin teminatı ve temel taşı olan çocuklarımızın kaliteli eğitim ile hedefe yönelik gelişmesi  ve eğitimlerine destek olabilmek için kitaplarımızı  mahalle ve ilçe  yönetimlerimizle özenle seçip topladık ve yolladık. Van'a can oluruz inşallah.
Yapmış olduğumuz kitap kampanyası sonucunda  kitaplarımız öğrencilerimize  ulaştı. Onların gözlerindeki  sevinç  bizleri de mutlu etti. "dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER