Twitter'da Nikah Töreni

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara bir ilki daha gerçekleştirdi. Cengizhan Çelik ile Candan Canik'in nikahı Twitter üzerinden kıyıldı.

Twitter'da Nikah Töreni
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, bir haber sitesinin Sosyal Medya Editörü Cengizhan Çelik ile Candan Canik'in nikahını Twitter üzerinden kıydı.

Üsküdar'da bir restoranda internet üzerinden gerçekleşen ve Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın kıydığı nikah, davetliler tarafından salona kurulan dev ekrandan takip edildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Kara, nikah merasimine geçmeden önce Twitter üzerinden ''Genç kardeşlerimiz ve aileleri adına hem sizlere hem twitter üzerinden bizleri takip eden dostlara hoş geldiniz diyorum'' mesajını iletti.

Çiftlerin ve şahitlerin beyanlarının Twitter üzerinden alınmasının ardından ''Şimdi ıslak imzalara geldi sıra'' diyen Kara, çiftin evlilik cüzdanını ''Ben de Üsküdar halkının bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum'' tweeti ile imzaladı.

Bugüne kadar Twitter'ı hiç kullanmayan gelin Candan Canik'in ilk tweeti de ''Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?'' sorusu üzerine yazdığı ''Evet'' oldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER