TAVLA TUTKUNLARI OPTİMUM’DA BULUŞUYOR

Tavla severler Babalar Günü öncesinde Optimum Outlet’te kozlarını paylaşıyor ve sürpriz hediyelere sahip olma imkanı yakalıyor. İstanbul Optimum Outlet’te gerçekleşecek olan ödüllü tavla turnuvasında, dereceye giren ilk 3 yarışmacı sürpriz hediyeler kazanacak.

TAVLA TUTKUNLARI OPTİMUM’DA BULUŞUYOR

16 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan turnuvaya katılmak için Optimum Outlet danışmasına ön kayıt yaptırılması yeterli olacak.

Tavla turnuvasında 1. olan yarışmacı Bodrum Club Flipper’da tatil ve Fracassetti’den 50 TL değerinde hediye çeki, 2. olan yarışmacı Kuşadası HLC’de tatil ve Fracassetti’den 50 TL  değerinde hediye çeki, 3. olan yarışmacı ise Bodrum Club Dedeman’da tatil  ve Fracassetti’den 50 TL değerinde hediye çeki, kazanacak. Ayrıca turnuva sonunda derece alan ilk 3 yarışmacıya Optimum Outlet tarafından başarı plaketi verilecek.

Bileğine ve şansına güvenen tüm ziyaretçiler ve tavla severler 16 Haziran Cumartesi günü saat 12:00’de İstanbul Optimum Outlet’de gerçekleşecek Ödüllü Tavla Turnuvası’na katılabilir…

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler”  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar ve alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul - Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com  /  www.facebook.com /optimumoutlet /  www.twitter.com/optimum_outlet

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 07:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER