Suşehri Güneyli Köyü Piknikte Buluştu

Merkezi İstanbul’da bulunan Suşehri Güneyli Köyü derneği, geleneksel Güneyli köyü pikniğini gerçekleştirdi.

Suşehri Güneyli Köyü Piknikte Buluştu
Güneyli Köyü Dernek Başkanı Ahmet İnan ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmaları ile Ümraniye Belediyesi mesire alanında yapılan geleneksel piknikte Güneyli köylüleri bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

Ataşehir Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, “Güneyli köyümüzün her yıl organize ettiği piknikte bulunmaktan onur duyduk. Bu tür sosyal etkinliklerde dernek olarak her zaman dernek başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize destek verdik. Amacımız biz gurbetteki Suşehrililer olarak bir araya gelip güç birliği içerisinde sosyal etkinliklerimizi yaşamaktır.


Bu tür kültürel ve sosyal etkinlikler sayesinde birçok derneğimizin de sorunlarını çözüme kavuşturmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın amcası Ahmet ERDOĞAN da bizleri kırmayarak Güneyli Köyü Derneği’nin organize ettiği piknikte bulunarak bizleri onurlandırdı” ifadelerini kullandı.

Pikniğe, Ataşehir Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Ayhan KAYAOĞLU’nun davetleri üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Amcası Ahmet ERDOĞAN ile Danışmanı Lütfi AKBULUT'un yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekili Ali TURAN, AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal MACİT, Gölova Belediye Başkanı İbrahim YENİDÜNYA, Akıncılar Dernek Başkanı İslam KARAOĞLU, Suşehri Dernek Başkanı Mustafa YILMAZ, Akıncılar köy dernek başkanlarından Rüştü ArRSLAN ve birçok dernek başkanlarının ve yöneticileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2012, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER