RED BULL KING OF THE ROCK ISTANBUL ELEMELERİ CADDEBOSTAN’DA YAPILDI!

RED BULL KING OF THE ROCK ISTANBUL ELEMELERİ CADDEBOSTAN’DA YAPILDI!

RED BULL KING OF THE ROCK ISTANBUL ELEMELERİ CADDEBOSTAN’DA YAPILDI!
Yıllarca en azılı haydutların kaçmaya çalıştığı Alcatraz Hapishanesi, bu sefer en azılı basketçilerin hayallerini süslüyor. Dünyanın her yerinden en sıkı basketçilerin mücadelesine ev sahipliği yapacak, uluslararası 1’e1 basketbol turnuvası olan Red Bull King of the Rock İstanbul elemeleri 19 Haziran’da Caddebostan’da yapıldı. İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda 64 basketçi kıran kırana mücadele etti ve en iyi 8 kişi Türkiye Finali’ne kalmaya hak kazandı. 26 Haziran’da Ankara’da, 3 Temmuz’da Bursa’da ve 10 Temmuz’da İzmir’de devam edecek olan elemeleri geçen 32 finalist 24 Temmuz’da İstanbul’daki Türkiye Finali’nde, İDO Suhulet Feribotu’nda karşı karşıya gelecek. İstanbul’daki finallerde yarışmacılara Red Bull Sporcusu- Milli Basketbolcu İlkan Karaman; Türk Şampiyonun gideceği Amerika Alkatraz’da gerçekleşecek Dünya Finali’nde ise Red Bull Sporcusu- NBA Yıldızı Rajon Rondo eşlik edecek. Red Bull King of the Rock’a katılmak isteyenler www.biletix.com adresinden 50 TL katılım bedelini ödeyerek, turnuvaya 2 kişilik katılım hakkı elde edebilirler. Detaylı bilgi için: www.redbull.com.tr

29 yıl boyunca 1500’den fazla mahkum, Alcatraz Hapishanesi’nden çıkmayı hayal etti… Şimdi yüzlerce kişinin en büyük hayali Alcatraz’a girmek olacak. Çünkü “Red Bull King of the Rock” ünvanına giden yol Alcatraz’dan geçiyor.

50 yıl önce adadan ayrılan mahkumların ardından Alcatraz ilk kez bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak: “Red Bull King of the Rock”. Bu 1’e 1 basketbol turnuvası, 16 ülkede en sert ve en güçlünün mücadelesi haline gelecek. Turnuvanın Türkiye ayağında binlerce basketbol tutkunu Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir elemelerine katılarak kendilerini kanıtlamak için sahaya çıkacak. Kaybeden evine gidecek.

Elemeleri geçen finalistler Alcatraz’a giden isim olmak için İstanbul da yapılacak Türkiye Finali’nde ter dökecek. Kazanan, finalde Türkiye’yi temsil etmek için Amerika’ya kanatlanacak. Alcatraz’daki final, All-Star’da forma giyen Red Bull sporcusu Rajon Rondo’nun da oyuna dahil olmasıyla unutulmaz bir tecrübe olacak.

19 Haziran Pazar günü Caddebostan sahili basketbol sahalarında yapılan Red Bull King of the Rock İstanbul elemeleri’ni, 26 Haziran’da Ankara’da, Lozan Parkı basketbol sahalarında; 3 Temmuz’da Bursa’da, KentPark AVM’de; ve son olarak 10 Temmuz’da İzmir’de, Bostanlı basketbol sahaların yapılacak olan elemeler takip edecek. Elemeleri geçen 32 finalist, 24 Temmuz’da yapılacak Türkiye Finali’nde bir ilke imza atacak ve deniz üstünde yapılan ilk basketbol etkinliğinde mücadele ediyor olacak. Finalistler,  İDO Suhulet Feribot’unda İstanbul Boğazı’nın ortasında, Red Bull Sporcusu Milli Basketbolcu İlkan Karaman’ın hazır bulunacağı kozlarını paylaşacak.

CNN TÜRK, izlesene.com ve Metro FM’in sponsorluğunda gerçekleşen Red Bull King of the Rock 1’e 1 basketbol turnuvasına katılmak isteyenlerin Biletix’den 50 TL karşılığında üyelik işlemlerini yaptırması yeterli olacak. Ayrıntılı bilgi için: www.redbull.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER