Palladium Ataşehir'de Melisa Uzunarslan 'Keman Şov'

Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Melisa Uzunarslan'ı ağırlıyor.

Palladium Ataşehir'de Melisa Uzunarslan 'Keman Şov'
 Palladium Ataşehir'de Melisa Uzunarslan 'Keman Şov'

Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Melisa Uzunarslan'ı ağırlıyor.

Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak, son zamanlarda adından sıkça söz edilen, Fazıl Say için beste yapan, Teoman konserlerinde kemanıyla yaptığı şov ile de dikkatleri çeken keman virtüözü, besteci, yorumcu, söz yazarı Melisa Uzunarslan'ı ağırlıyor
Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Melisa Uzunarslan'ı ağırlıyor. Fazıl Say'dan Sezen Aksu'ya bir çok sanatçıyla çalışan, son dönemde Teoman konserlerinde, yaptığı keman şov ile dikkatleri çeken Melisa Uzunarslan, bayrama özel hazırlanan 'keman şov'u ile yine kemanını konuşturacak.

10 yaşından beri keman çalan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarı Keman Bölümü'nü birincilikle bitiren, Borusan Filarmoni Orkestrası daimi üyesi olan müzisyen, çıkardığı single ile, sesiyle de dikkat çekti. Bir çok ünlü sanatçıyla yaptığı çalışmalarla daha çok konuşulacağa benzeyen keman virtüözü, besteci, yorumcu, söz yazarı Melisa Uzunarslan, kaliteden ödün vermeden, Klasik Müzik ile popüler müziği bir arada götürüyor.

Melisa Uzunarslan Keman Şov, 29 Ekim Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında, Palladium Ataşehir'de yer alan 1. Kat Köprü alanında izlenebilecek. Dansçı performanslarıyla bütünleşen bayrama özel hazırlanan şov ücretsiz.

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ


AVM ADRES VE TELEFONLARI

Palladium Alışveriş Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER