OPTİMUM’DAN ZİYARETÇİLERİNE MFÖ SÜRPRİZİ

Optimum Outlet’ten alışveriş yapan ziyaretçiler, 23 Kasım Cuma günü Matine 216’da gerçekleşecek MFÖ Konseri’ne davetiye kazanma şansı yakalıyor.

OPTİMUM’DAN ZİYARETÇİLERİNE MFÖ SÜRPRİZİ
İndirimli alışverişin adresi Optimum Outlet, bu kez ziyaretçilerine sevdikleri sanatçıları yakından görme ve şarkılarıyla eğlenme fırsatı sunuyor.  23 Kasım’da Matine 216’da yapılacak olan MFÖ Konseri’ne ana sponsor olan Optimum Outlet, yapılan kampanya ile ziyaretçilerine konser davetiyesi hediye ediyor.
 
 İstanbul Optimum Outlet, Optimum’da alışveriş yapanlara kazandırmaya devam ediyor. Hafta içi her gün aynı gün içerisinde toplamda 300 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler MFÖ konserine davetiye almaya hak kazanıyorlar.
Türkiye’nin en önemli ve köklü grubu olan MFÖ, tümüyle kendilerine ait söz ve bestelerden oluşan albümleri, yurtiçi ve yurtdışı konserleri ve aldıkları sayısız ödüller ve getirmiş oldukları yeniliklerle pop müzik tarihinin simgesi olmuşlardır.

1966 yılında Mazhar Alanson ve Fuat Güner’in tanışmaları ile başlayan beraberlik 1971 yılında ikilinin çıkardıkları “Türküz Türkü Çağırırız” adlı albümle devam etmiş ve aynı yıl Özkan Uğur’un da katılması ile “MFÖ” nün 36 yılı aşan birlikteliklerinin ilk temeli atılmıştır. 1970'li yılların ortalarında “İpucu 5”lisi olarak çıkardıkları “Heyecanlı Çok Heyecanlıyım” adlı parça ile Türkiye’de yapılmış ilk klip çalışmasını gerçekleştirmişlerdir.

MFÖ ile müziğin keyfini çıkarmak isteyen tüm müzikseverler önce Optimum’a alışverişe, sonra konsere doyasıya eğlenmeye gidiyor.

OPTİMUM OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ -
ADRES VE TELEFON NUMARALARI


AVM, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2012, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER