“Optimum Outlet İle Ferhat Göçer Aşk Şarkıları Konseri”

14 Şubat Sevgililer Günü Optimum’da birbirinden keyifli ve unutulmaz aktiviteler ile kutlanacak!

 “Optimum Outlet İle Ferhat Göçer Aşk Şarkıları Konseri”

‘Optimum’da Aşk Başkadır

İstanbul Optimum Outlet, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne birbirinden keyifli etkinlikler ile hazırlanıyor.  Alışveriş merkezi olmaktan çok, adeta bir  yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Optimum Outlet , Sevgililer Günü’ne özel, ziyaretçilerine sürprizler sunuyor.

"Yolun Açık Olsun", "Çok Sevdim İkimizi", "Biz Aşkımıza Bakalım", "Seni Sevmeye Aşığım" albümleri ile aşk şarkılarının en çok sevilen ismi olmayı başaran Ferhat Göçer, Optimum Outlet sponsorluğunda, 16 Şubat 2013 Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. Optimum Outlet için, Sevgililer Günü'ne özel bir repertuar hazırlayan sanatçıya muhteşem bir orkestra eşlik edecek.

Optimum Outlet’den 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek konsere çift kişilik davetiye kazandılar.

Optimum’dan “Sevgi Postanesi”

Ziyaretçiler, sevdiklerine  Sevgililer Günü mesajlarını da Optimum Outlet’ten iletebilecekler. Optimum’daki sevgi postanesine gelenler, sevdiklerine özel mesajlarını ücretsiz olarak gönderebilecekler.

“Tek taşınızı Optimum Outlet Alıyor!”


Optimum Outlet bu özel günde, sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri de unutmadı. 11-15 Şubat tarihleri arasında 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri Koçak Gold’dan tek taş yüzük kazanıyor.

Optimum Outlet’in Sevgililer Günü’ne özel etkinlikleri bunlarla da sınırlı değil. Sevgililer Günü’ne yönelik bir çok etkinlik ve sürpriz hafta boyunca Optimum Outlet ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler”  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul      
Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com    
www.facebook.com/optimumoutlet       
www.twitter.com/optimum_outlet


OPTİMUM OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ -
ADRES VE TELEFON NUMARALARI



Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER