“MEHMET ERDEM, OPTİMUM’DA SEVENLERİYLE BULUŞUYOR”

21 Ekim Pazar günü, Türk Pop Müziğine yeni bir heyecan katan Mehmet Erdem’i konuk edecek olan İstanbul Optimum Outlet, yine ziyaretçilerine eğlence ve hesaplı alışverişin keyfini bir arada sunacak.

“MEHMET ERDEM, OPTİMUM’DA SEVENLERİYLE BULUŞUYOR”
“Hakim Bey” albümüyle büyük çıkış yakalayan Mehmet Erdem, sevenleriyle İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor. 21 Ekim 2012 Pazar günü İstanbul Optimum Outlet’te mini bir konser verecek olan Mehmet Erdem,  Optimum ziyaretçilerine keyifli bir gün yaşatacak. Saat 15.30 itibariyle sevilen şarkılarını Optimum ziyaretçileri için söyleyecek olan Mehmet Erdem, ayrıca son albümünü de hayranları için imzalayacak.

Keyifli bir Pazar günü geçirmek ve hayranı olduğunuz Mehmet Erdem’i yakından tanımak istiyorsanız,          21 Ekim Pazar günü, Optimum Outlet sizleri bekliyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:
İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler”  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul       Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com    
www.facebook.com/optimumoutlet       
www.twitter.com/optimum_outlet

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER