JCI Avrasya 2013'e Hazır

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Avrasya Şubesi’nin 'Stratejik Planlama Toplantısı' yoğun katılımla gerçekleştirilirken 2013 yılının hedefleri ve yol haritası masaya yatırıldı.

JCI Avrasya 2013'e Hazır
Dünya çapında 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren Türkiye'de de 30 şubesiyle faaliyetlerine devam eden Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin, köklü şubelerinden JCI Avrasya Şubesi’nin 'Stratejik Planlama Toplantısı' geçtiğimiz günlerde Polonezköy Dr. Kuşhan Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya yönetim kurulu başkanı, genel sekreter, önceki dönem başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda temsilci  katıldı. İki gün süren toplantıda beyin fırtınası gerçekleştirilerek, birçok ortak karar alındı. 2013 yılı hedeflerin tek tek masaya yatırıldığı toplantının ardından bir açıklama yapan Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Avrasya Şubesi 2013 yılı Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Balkan, çok faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek 2013 yılı temasının ‘ZİNCİR’ olarak belirlendiğini, JCI Avrasya şubesindeki her bireyin güçlü iletişim ile bu zincirin bir parçası olacağı bir senenin planları yapıldığını söyledi. Balkan ayrıca amaçlarının 2013 yılında da dernek misyonu doğrultusunda gençlerin yetişmesi için fırsatlar hazırlamak ve toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

JCI Nedir; Junior Chamber International (JCI), dünya çapında 100'ün üzerinde ülkeden yaklaşık çeyrek milyon genç liderin bir arada bulunduğu bir küresel platformudur. JCI, üyelerine ihtiyaç duyacakları imkanları geliştirecek fırsat alanları sunarak ve liderlik vasıflarını geliştirerek, üyelerinin yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmalarını amaçlar. Üyelerinin ortak özelliği; takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal bazda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluşmasıdır.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2013, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER