İSTANBUL OPTİMUM OUTLET KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

06 Mayıs – 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet’ten 100 TL ve üzerinde alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayacak.

 İSTANBUL OPTİMUM OUTLET KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR!
 İSTANBUL OPTİMUM OUTLET KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

“Her Gün İndirim” sloganıyla, yıl boyunca hesaplı alışverişin adresi olan İstanbul Optimum Outlet, şimdi de yeni kampanyasıyla ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor.

06 Mayıs – 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet’ten 100 TL ve üzerinde alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayacak. İstanbul Optimum Outlet, yapılacak çekilişin ardından; bir kişiye Nissan Qashqai, 5 kişiye iPhone 5 ve 20 kişiye de iPad mini hediye edecek.  Hem uygun fiyata yapacağınız alışveriş keyfinin yanı sıra çekilişle belirlenecek olan talihlilerden biri de siz olabilirsiniz.

İstanbul Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.


E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul      
Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com    
www.facebook.com/optimumoutlet 
www.twitter.com/optimum_outlet

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2013, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER