İstanbul da Lopez fırtınası!

Jennifer Lopez’in üç İstanbul konseri Ataköy’de başladı. Latin şarkıcı, sahnede şarkılarının yanında danslarıyla da şov yaptı..

İstanbul da Lopez fırtınası!
Bir ara hızını alamayan JLO, kıyafetlerinden bazı parçaları da seyirciye atınca ortalık yıkıldı
 
Jennifer Lopez’in Garanti Bonus’un ana sponsorluğunda ve Purple Concerts organizasyonuyla yapılan ‘Üç İstanbul’ konserinin ilkinde yer yerinden oynadı.
 
İstanbul’da yarından sonra iki konseri daha olan ünlü şarkıcının konseri 15 dakika gecikmeli başladı. Sahneye şapkalı ve bastonlu erkek dansçıların omzunda çıkan Lopez’in ilk sözleri ‘İstanbul let's go (hadi gidelim)’ oldu. Ünlü şarkıcı tüm hatlarını ortaya çıkaran taşlarla süslü tulumuyla ilk olarak ‘Get right’ şarkısını söyledi. Şarkısını söylerken de kıyafetinden bazı parçaları seyirciye atarak hem şov yaptı, hem de ‘Beraber söyleyelim’ dedi.
 
Benim için mi geldiniz?

İkinci olarak ‘Love don’t cost a thing’ şarkısını seslendiren Lopez, şarkının sonunda seyirciyle diyaloga girerek ‘Hepiniz benim için mi geldiniz?’ diye bağırdı. 40’ıncı doğumgününü konserde kutlayan bir hayranının pankartını alıp okuyan Lopez, ardından pankartı imzalamak istedi ama kalem bulunamayınca imzalamayadı.
 
Ben mahalle kızıyım...


Mavi ve yeşil ışıklı şovu göz kamaştıran Lopez, ışıklar kapanıp açıldığında sahneye bu kez boks kıyafetleriyle çıktı ve ‘On the floor’ şarkısını söyledi. JLO, daha sonra hayranlarına seslendi: “İstanbul’da ilk kez bulunuyorum. Size birkaç sorum olacak. Burada aşağı düştüğünüzde tekrar yukarı mı çıkıyorsunuz? Yağmurdaki ateş gibi misiniz? Ben kimim biliyor musunuz? Sıradan bir mahalle kızıyım. Bronx’ta küçükken de böyle yapardım, kıyafetlerimi giyer şapkamı takar dans ederdim, şimdi tekrar benimle o mahalleye dönmek ister misiniz?” Ardından konsere gelen herkese rapçi hareketi yaptıran Lopez, bir ara seyirciye doğru koşarak heyecan yarattı. Ardından sahneye gelen dumanlar yüzünden öksüren Lopez, “Biraz otursam alınmazsınız değil mi? Hadi aşktan bahsedelim, Hayır aşk sarkısı söyleyelim. Benim için büyük bir öpücük verir misiniz? dedi şarkısı ‘My love’ı söyledi.

 Kalçalarıyla şov yaptı...

Aradan sonra maskulen bir takim elbiseyle sahneye çıkan JLO, şarkının sonunda yelpazeli dansçılar kendisini kapatınca birden takımlarını çıkarıp kırmızı mayosuyla kalınca herkes şoka uğradı. Arkasını dönerek dakikalarca kalçalarını sallayan Lopez, “Buradaki enerji çok hoşuma gitti. Benim kadınlarım burada mı? Hepsinden ses istiyorum” diyerek kadınlara çığlık attırdı. ‘Dance on the floor’ şarkısına ise tahtta başlayan ünlü şarkıcı, “İyi aksamlar İstanbul” diyerek de veda etti. Ancak aşkışlar bir türlü dinmeyince yeniden sahneye çıkan Lopez bisi ‘Dance again’le yaptı. Şarkının müzikal kısmında ise videoklibindeki dansin aynısını 18 yaş küçük sevgilisiyle yapan JLO, seyircileri adeta çıldırttı ve konserini çığlıklar arasında bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2012, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER