EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ OPTİMUM’DA YAŞANIR

İstanbul Optimum Outlet, Anneler Günü’ne özel etkinlikleri ve değerli sürpriz hediyeleri ile baş tacımız olan annelerimize teşekkür ediyor.

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ OPTİMUM’DA YAŞANIR

İstanbul Optimum Outlet, Anneler Günü alışverişlerinizi kazanca dönüştürüyor. 7 – 11 Mayıs tarihleri arasında Optimum’da yapacağınız tüm alışverişlerinizde annenize armağan edebileceğiniz birbirinden güzel hediyeler sizleri bekliyor.

7 – 11 Mayıs tarihleri arasında Optimum’da en yüksek alışverişi gerçekleştiren ilk kişi Bodrum Clup Flipper’da çift kişilik bir hafta tatil kazanacak. Aynı tarihlerde en yüksek tutardaki alışverişi gerçekleştiren ikinci kişi ise Koçak Gold’tan pırlantalı inci gerdanlığın sahibi olacak. Optimum’dan en yüksek tutardaki alışverişi gerçekleştiren üçüncü, dördüncü ve beşinci kişiler ise Dream Hill Otel’den çift kişilik akşam yemeği kazanarak annelerine mutlu bir gün yaşatma fırsatı yakalayacak.

Optimum Outlet’te Anneler Günü şöleni bambaşka sürprizler ve etkinliklerle devam edecek. 12 – 13 Mayıs’ta Anneler Günü Özel Hediye Çarkı’nda en kıymetli varlıklarımız kendilerini hediye denizinde hissedecek. 13 Mayıs’ta ise yine Anneler Günü’ne özel mini konser ile günün coşkusu müzikle doruğa ulaşacak. Küçük misafirlerimiz ise Optimum Çocuk Kulübü’nde Anneler Günü’ne özel atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

Tüm annelerimizi ve herkesi bu özel günü en güzel şekilde kutlamak için İstanbul Optimum Outlet’e bekliyoruz…


İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Herşey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul 
Tel: 0 (216) 664 14 14

www.optimumoutlet.com 
facebook.com/optimumoutlet
twitter.com/optimum_outlet

AVM ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ ADRESLERİ İÇİN TIKLA



Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 21:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER