ELLERİMİZDE CANLANAN VAHŞİ HAYAT!

HANDİMALS CANLI EL BOYAMA GÖSTERİSİ CARREFOURSA BAHÇEPARK’TAYDI…

ELLERİMİZDE CANLANAN VAHŞİ HAYAT!
ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi, farklı bir aktivite ile ziyaretçilerine muhteşem anlar yaşattı! Dünyaca ünlü İtalyan el boyama sanatçısı Guido Daniele, Handimals Canlı El Boyama Gösterisi’ni gerçekleştirmek için 26 Ocak 2013 Cumartesi günü CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Handimals Canlı El Boyama Gösterisi için şanslı kişi CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi ziyaretçileri arasından seçildi. Guido Daniele sihirli fırçaları ile şanslı ziyaretçinin eline leopar deseni çizdi. Gösteri ile aynı gün doğum günü olan CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’nin bir minik ziyaretçisine de hediye olarak ünlü sanatçı Guido Daniele özel bir resim çizdi. Büyük bir heyecanla beklenen ve görenleri hayretlere düşüren canlı el boyama gösterisi yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Ziyaretçiler gösterinin tüm evrelerini fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirdiler. BAHÇEPARK Çocuk Kulübü üyeleri de hayvan desenli el kuklaları yaparak, aktiviteye katıldılar. Canlı el boyama gösterisi sonunda BAHÇEPARK Çocuk Kulübü üyeleri sanatçı Guido Daniele ile fotoğraflar çektirdiler.

Misafirlerimiz, İtalyan sanatçı Guido Daniele’nın seçme eserlerinden derlenen  “Handimals “ sergisini 17 – 29 Ocak 2013 tarihleri arasında CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’nde ziyaret etme ve fotoğraf çekme şansını yakaladılar.

Guido Daniele canlı el boyama gösterisinden sonra duygularını bu sözlerle açıkladı;

“İstanbul’da eserlerimi sergilemek ve canlı el boyama gösterisi ile ziyaretçilerin adım adım bir eserin oluşumunu heyecanla izlemelerini görmek çok gurur verici bir duygu. Minik ziyaretçilerimizin yoğun katılımı ile gösterimiz şenlik havasında gerçekleşti. Gösteri sonrasındaki izleyenlerin yüzlerindeki mutluluk paha biçilemezdi. Katılımlarından dolayı CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine teşekkürlerimi sunarım.”

Ana teması nesli tükenen hayvanları korumak için bir çağrı olan “Ellerimizde Yaşayan Vahşi Hayat Handimals Sergisi “ni,  17 – 29 Ocak 2013 tarihleri arasında CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’nde ziyaret eden misafirlerimiz 26 Ocak 2013 Cumartesi muhteşem bir eserin daha yaratılışına yakından tanık oldular.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2013, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER