Ekinci Ailesi'nin Mutlu Günü

Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı ve iş adamı Gürbüz Ekinci oğlu Kerem'i Pınar ile evlendirdi

Ekinci Ailesi'nin Mutlu Günü

Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı ve iş adamı Gürbüz Ekinci, oğlu Kerem Ekinci'yi hafta sonu Kadıköy Evlendirme dairesinde kıyılan nikâhın ardından, akşam Bostancı Green Park Otelde yapılan düğün ile evlendirdi.

İş dünyası, Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve siyasilerin buluştuğu düğünde davetliler keyifli gece yaşadılar. Düğüne katılan misafirle'le Gürbüz Ekinci ve eşi  yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
 
Ataşehir Giresunlular Dernek yönetimi, Ataşehir MHP İlçe yönetimi, Çekmeköy MHP ilçe Başkan yrd. Bora Kılıç, Girbay sürücü kursu sahibi İlhan Avutman, Ataşehir yerel basını ile dost ve akrabaları Başkan Gürbüz Ekinci  ve eşini mutlu gününde yalnız bırakmayarak, sevinçlerine ortak oldular.

Gürbüz Ekinci'nin kardeşleri Şebinkarahisar Vakfı Başkan yrd. Hayri Ekinci ile Giray Ekinci misafirler ile yakından ilgilendiler

Gece yarısına kadar devam eden düğünde, Gelin ve Damat tek tek davetlilerin masalarını gezerek, mutlu günlerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde genç evliler Kerem ve Pınar çiftine Anım Medya ailesi olarak bizde ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2012, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER