DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE, KADIN BESTECİLER, ERDEM ÖZGEN’İN MUHTEŞEM KONSERİ İLE ANILDI.

Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı Erdem Özgen,’in “KADIN BESTECİLER” Konseri, 5 Mart 2014 Perşembe akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde Caddebostan Sahil Lions Kulübü ve Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri organizasyonunda gerçekleştirildi.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE,  KADIN BESTECİLER, ERDEM ÖZGEN’İN MUHTEŞEM KONSERİ İLE ANILDI.
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDEKADIN BESTECİLER, ERDEM ÖZGEN’İN MUHTEŞEM KONSERİ İLE ANILDI.

Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı Erdem Özgen,’in “KADIN BESTECİLER” Konseri,  5 Mart 2014 Perşembe akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde Caddebostan Sahil Lions Kulübü ve Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri organizasyonunda gerçekleştirildi.

Gecenin açılışını yapan, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Lions Kültür Sanat Koordinatörü Ln. Nesibe Müsevitoğlu, Dünya Kadınlar Günü hakkında  Kadınlar günü ve Konser hakkında kısa bir açıklama yaptı ve sözlerini “ – Türk Sanat müziğindeki birçok eserde kadın bestecilerin izlerini görmekteyiz.  Bu nedenle değerli Sanatçımız Erdem Özgen ile “Dünya Kadınlar Gününü” müziğimize besteleri ile sevilen eserler kazandırmış, kadın bestecilerimizin eserlerinin yer aldığı bir konser ile kutlamak istedik. Konserde  Etkileyici sesi ve kusursuz yorumu ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Erdem Özgen, repertuarında,  Neveser Kökteş, Melahat, Pars ve Semahat Özdenses  gibi Türk Müziği sevenlerin eserleri ile yakından tanıdığı ve sevdiği bestekarların eserlerine yer verdi.

Son çıkardığı “SUSMA” isimli albümünü de, bu gün için kadınlarımıza ithaf ettiğini söyleyen Özgen’in söylediği şarkılara izleyiciler de zaman zaman katılarak büyük bir koro oluşturdular.

 Caddebostan Sahil Lions Kulübü adına Ln. Nesibe Müsevitoğlu ve Ln. Esma Bayraktar’ın Erdem Özgen ‘e ve gecenin Sponsoru Dr. Atilla Yosmaoğlu’na birer teşekkür plaketi sunmaları ile gece sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER