Doğa Koleji Öğrencilerinin 23 Nisan Sergisi

Doğa Koleji Öğrencilerinin 23 Nisan Sergisi ve GATA Baştabip Makam Ziyareti

Doğa Koleji Öğrencilerinin 23 Nisan Sergisi
Doğa Koleji Öğrencilerinin 23 Nisan Sergisi

Doğa Koleji Öğrencilerinin 23 Nisan Sergisi ve GATA Baştabip Makam Ziyareti

Doğa Koleji tarafından, GATA Haydarpaşa Askeri Hastanesi'nde düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel, resim serginin açılışına hastane personeli ve öğretim üyeleri oldukça yoğun ilgi gösterdi. İlginç ve yaratıcı tasarımların olduğu sergide çocuklar, aldıkları okul öncesi eğitimin nedenli önemi olduğunu kanıtladılar.

Serginin açılış kurdelesini kesen ve bir konuşma yapan GATA Baştabibi ‘Prof Dr. Dilaver Erşanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sergi alanını gezdi.

Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları'nda renkli görüntülere sahne olan, çocukların devlet adamlarının koltuğuna oturma geleneği ‘Haydarpaşa GATA Askeri Hastanesi'nde, keyifi bir seramoniyle yapıldı. Baştabip Prof Dr. Dilaver Erşanlı’nın  makam koltuğuna Yenişehir Doğa Koleji Anaokulu Çocuk Üniversitesi öğrencilerinden (4 yaş) Emir Poyraz Kahraman oturdu. Amacının hasta memnuniyeti olduğunu belirten minik öğrenci, ilkesinin iyiyi, daha iyiye götürme olduğunu söyledi. Karşılıklı olarak temennilerde bulunuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri bir kez daha yinelendi.

Küçük hanımlar, küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü,
yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız!
Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz!
Kendinizin ne kadar mühim,
kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.
Çocuklar: sizlerden çok şeyler bekliyoruz.


Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun denilerek sohbet son buldu.

Bir açıklama yapan Yenişehir Doğa Koleji Anaokulu Müdürü E.Ebru Eyüboğlu Kahraman: ’’Hem iyi bir asker, hem de başarılı bir doktor olan Prof. Dr. Dilaver Erşanlı için; sıcak, güler yüzlü ve sevecen kişiliğiyle çocukların sevgisini kazandı. Sn. Erşanlı, çocukların geleceklerindeki meslek seçimlerini şimdiden ışık tutup, bu meşakatli mesleğe dikkat çekmiş oldu. İlgi ve yakın alakalarından ötürü, GATA Baştabibine saygı ve şükranlarımızı sunar, teşekkürlerimizi arz ederiz.‘’ dedi.

DOĞA KOLEJİ ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2013, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER