DAYMED’in Siyasi Partileri Ziyareti Sürüyor

Kısa adı DAYMED 2011 olan Doğal Afetler Yoksullukla Mücadele Eğitim Derneği’nin siyasi partileri ziyaretleri sürüyor.

DAYMED’in Siyasi Partileri Ziyareti Sürüyor

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Ak Parti Ümraniye İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Öztürk Oran’la görüşen dernek yönetim kurulu üyeleri daha sonra Ümraniye CHP İlçe örgütü ile bir araya gelerek fikir alışverişine bulundular. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş, Yönetim Kurulu Üyelerinden STK’lardan sorumlu başkan Yardımcısı Velişan Yerli,  Sayman Fatma Mordeniz, Yönetim Kurulu üyesi Şükran Akyol ve bazı partililer hazır bulundu. Hoş bir ortamda geçen görüşmede birlikte yapılabilecekler tartışıldı.

Daha sonra Ümraniye MHP İlçe başkanlığını ziyaret eden Daymed Yönetin kurulu üyeleri burada da  MHP İlçe Başkanı Sedat Özmen, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Çakır, ve yönetim kurulu üyesi  Arzu Karaalioğlu ve çok sayıda MHP’li  ilçe merkezinde DAYMED 2011 yönetim kurulunu karşıladılar.

MHP İlçe başkanı Özmen bu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek derneğin çalışmalarında elimizden gelen desteği her zaman veririz ”dedi.

Dernek Başkanı Ömer Tabak ziyaretler ile ilgili açıklamasında, biz siyasi partileri ziyaret ederek derneğimizin amaç ve çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptık ve beraberce neler yapılabileceği konusunda da fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde belediye başkanlarımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatıp desteklerini bekleyeceğiz. Daha önce yaptığımız eğitim çalışmalarımızın yenisini Çekmeköy ‘de belediyemizin katkıları ile deprem öncesi tedbirler konusunda halkımıza uzmanlarımızca eğitim semineri verilecektir” dedi.



Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2012, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER