Darülaceze'de Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Başkanımız Hamza Cebeci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile kadın sakinlerimizi ve kadın çalışanlarımızı ziyaret ederek onlara, çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Darülaceze'de Dünya Kadınlar Günü kutlandı
 Darülaceze'de Dünya Kadınlar Günü kutlandı
 Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile kadın sakinlerimizi ve kadın çalışanlarımızı ziyaret ederek onlara, çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

 Darülaceze Başkanı Cebeci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; kadına insan sıfatıyla yaklaşılan bir yerde onu korumak için başka hiçbir şeye ihtiyaç olmadığını söyledi. "Aslolan özde ve sözde insan olabilmektir. Eşitlik adı altında kadının her türlü sömürüye ve istismara açık hale getirildiği bir anlayışa herkesten önce inanıyorum ki kadınlar karşı çıkacaktır. İşte o zaman eşitliği değil, adaleti tartışmaya başladığımızı göreceğiz. Adalet; erkek, kadın, çocuk, yaşlı demeden tüm insanları ilgilendiren bir sorundur. Unutmayınız, kadının olmadığı yerde insan da yoktur. Birtakım çevrelerin ısrarla, kendi deyimleriyle "özgürleştirmek" adına kadınları kadın yapan farklılıkları, güzellikleri, imtiyazları ortadan kaldırmaya çalıştığını görüyoruz. Bazılarının kadını özgürleştirmekten anladıkları kadını kendi ideolojilerine kendi zihinlerinde kurdukları dünyaya köle yapmaktır. Ailesinden, mahallesinden, toplumundan, değerlerinden kopararak savunmasız bıraktıkları kadınları emeğiyle ve bedeniyle istismar etmenin adını özgürlük koyanlar aslında nesillerimizi hedef alıyorlar."dedi.

Programda Başkanımız Hamza Cebeci'ye; Başkan Yardımcımız Ahmet Malatyalı, Başhekimimiz NilüferDereli ile Çekmeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammed Sarı'da eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER