ÇİĞDEM YORGANCIOĞLUN‘DAN YENİ SERGİ

Çiğdem Yorgancıoğlu 12 Nisan 2012 Perşembe Saat 18:00-20:30 günü Lions Tanıtma komitesinin ,Çıragan Lions Klübü derneği ev sahipliğindeki "Nisan Esintileri"isimli karma sergiye yağlıboya karışık teknik çalışmaları ile katıldı.

ÇİĞDEM YORGANCIOĞLUN‘DAN YENİ SERGİ
Türkiye ve Yurtdışında sergiler / teatral performanslarla sunumlar yapan, ülkelerin diplomatları büyükelçileri ya da çeşitli uygarlıkların kabileleri ile röportajlar gerçekleştirerek  yurtdışında ülkemizi temsil eden, beş kıtada dolaşan dünya gezgini (99 ülke )  sanatçılığın yanı sıra kariyer ile birlikte sıra dışı yaşam becerilerini, paradigma dışı düşünce sistemini hayatında bizzat uygulayarak yaşayan, ekonomist eğitimci sanatçı Hicran Çiğdem Yorgancıoğlu 12 Nisan 2012 Perşembe Saat 18:00-20:30 günü  Lions Tanıtma komitesinin ,Çıragan Lions Klübü derneği ev sahipliğindeki "Nisan Esintileri"isimli karma  sergiye yağlıboya karışık teknik çalışmaları ile  katıldı.

Sergiye Basın, medya mensupları,Türk ve Çeşitli Ülkelerin sanatçıları ,Türk şirketlerinin tanınmış işadamları,CEO ‘ları  gibi  VIP konuklar teşrif ettiler. 

Gezgin Sanatçı Attila Atasoy ‘da Peru Bolivya gezisi ardından sergiye iştirak etti ve bir ebru çalışması yaptı. Bir sene önce Çiğdem Yorgancıoğlu’nun Paralel Evrenler Safarisi adlı sergisinde 88 . ülkeye mi gitsek diyen sanatçıların ziyaret ettiği ülkelerin sayısının 99’a 102 oldugu ve Attila Atasoy’un gezilen ülke anlamında Yorgancıoğlu’nu geride bıraktığı konuşuldu .

Çiğdem Yorgancıoğlu dünyanın çeşitli ülkelerinde sergilenen resimlerinin koleksiyon serilerinden hikayeleri ziyaretçiler ile paylaşırken kendisine eşlik eden diğer sanatçılar ebru ile Esen Ertek  seramikleri ile Çıragan Lions Klübü  eski başkanlarından Asuman Dağılan ve takıları ile  Gül Güzelsu idi ve kendilerinin de degerli çalışmaları oldukça ilgi gördü. Ebru gösterisi ziyaretcilerin keyifle izlediği bir gösteri oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2012, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER