“Çevreyi Hor Gören Geleceği Zor Görür”

Dünya Çevre Günü’nde Kutlamaların Adresi M. Zeki Demir İO

“Çevreyi Hor Gören Geleceği Zor Görür”
Ataşehir ilçesi İlköğretim Okullarından Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla  Ataşehir'de yapılacak resmi kutlama programı bu okulda gerçekleştirilecek. Ataşehir Kaymakamlığı bünyesindeki program, Ataşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 5 Haziran 2012 Salı günü saat 10:30’da başlayacak. Programa Ataşehir'de görevli resmi ve sivil yöneticilerin ve temsilcilerin de katılması bekleniyor.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan program, açılış ve selamlama konuşmalarıyla devam edecek. Çevre konulu şiir dinletisi ve Çevre Andından sonra ise ilçe genelindeki çevreci okullar Ataşehir Belediyesi tarafından ödüllendirilecek. Programın son bölümünde ise M.Zeki Demir İO Müzik Öğretmeni Gülperi ŞEN, katılımcılara müzik ziyafeti vererek unutulmaz dakikalar yaşatacak. Program sonrasında ise Ataşehir’in farklı okullarından gelen yüzlerce öğrenci ve öğretmenin katılımları eşliğinde çevre yürüyüşü yapılacak.

“Ataşehir’in kalbi okulumuzda atacak”
M. Zeki Demir İlköğretim Okulu Müdürü Ünal YILMAZ yaptığı açıklamada; “ Daha yeşil, daha temiz ve sağlıklı, yaşanabilir bir çevre için Ataşehir’in kalbi okulumuzda atacak. Bu önemli ve anlamlı günde özellikle Ataşehir’de faaliyet gösteren yerel basın mensuplarımız başta olmak üzere, resmi ve özel kurum temsilcilerimizi, velilerimizi ve bütün çevre dostlarını aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız. ” dedi.

 
Program 5 Haziran Salı Günü saat 10:30’da başlıyor

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER