Çevre İçin Bir Fidan

İstanbul Marriott Hotel Şişli'den Anlamlı Kampanya : Çevre İçin Bir Fidan Daha

Çevre İçin Bir Fidan
Çevre İçin Bir Fidan 

İstanbul Marriott Hotel Şişli'den Anlamlı Kampanya : Çevre İçin Bir Fidan Daha

İstanbul Marriott Hotel Şişli, “Dünya Çevre ve Farkındalık Ayı” olarak kabul edilen Nisan ayında Marriott International tarafından düzenlenen “One For The Future” sosyal sorumluluk kampanyasının Türkiye’deki elçisi.

Kampanya kapsamında düzenlenen eğlenceli “Bike & Blend” etkinliği ile misafirler, Nisan ayı boyunca İstanbul Marriott Hotel Şişli'nin lobisinde kalacak olan bisiklete binerek pedal çevirecek ve bisiklete yerleştirilen özel bir aparatlama sistemiyle tekerlek üzerindeki karıştırıcıyı kullanarak diledikleri meyvelerle kendi smoothie’lerini ücretsiz olarak kendileri hazırlayabilecekler.

Bu şekilde kendi sağlıklı içeceğini hazırlayıp, fotoğrafını veya videosunu çekerek İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin Facebook sayfasında #oneforthefuture etiketiyle paylaşan her bir kişi adına Marriott International Hindistan’daki ormanların geri kazandırılması için bir fidan bağışlayacak.

Misafirler de hem bu keyifli etkinliğe katılarak eğlenceli zaman geçirecek, hem de doğaya değerli bir armağan kazandırmış olacaklar.

Çevre duyarlılığını artırmak adına turizm sektörü açısından da örnek gösterilecek bu özendirici ve keyifli uygulamaya ilişkin haberi mecralarınızda değerlendirmeniz dileğiyle...

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109