ÇEVDER'in Bahar Etkinlikleri Tüm hızıyla sürüyor;

ÇEVDER Bahar etkinliği kapsamında Sağlıklı Yaşam İçin Pedal çevir etkinliği düzenledi.

ÇEVDER'in Bahar Etkinlikleri Tüm hızıyla sürüyor;
ÇEVDER'in Bahar Etkinlikleri Tüm hızıyla sürüyor;

ÇEVDER Bahar etkinlikleri kapsamında Sağlıklı Yaşam İçin Pedal çevir etkinliği düzenledi.

SAGLIK İÇİN PEDAL ÇEVİR

Geçtiğimiz günlerde Maltepe Büyükbaşı mevkiinde bulunan ormanlik alanda 1444 adet çam fıstığı fidanını toprakla buluşturan ÇEVDER bu kez de düzenlediği bisiklet turuyla sağlık icin pedal cevirdi.

17.05. 2015 Pazar günü düzenlenen program Sultanbeyli Mecidiye Mahallesinde bulunan ve Teferrüçtepe olarak bilinen ormanlık alanda gerçekleşti. Program öncesi bir grup ÇEVDER üyesi ormanlık alanda çevre temizligi de yaptı.

Bisiklet turu parkurunun baslangıcında söz alan yönetim kurulu başkanı Şevket YALÇIN katılımcılara teşekkür ettikten sonra " Bugün ilk olarak düzenlediğimiz bu etkinligimizin ÇEVDER'in önemli faaliyetleri arasinda yerini almasini diliyorum. Sağlıklı olmak ve günümüzün önemli problemlerinden olan obeziteyle mücadele konusunda uzmanlarımızın önemli tavsiyelerinden birisi de bisiklete binmek.

Derneğimiz sizlerden aldığı güçle üyelerimizin ve halkımızın ihtiyac duydugu alanlarda sosyal ve sportif organizasyonlar düzenlenlemeye devam edecektir. Bisiklet turumuzla bir taraftan sağlıklı yaşama bir taraftan da dogal çevrenin önemine dikkat çekmek istiyoruz." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Daha sonra bisiklet turuna geçildi. Tura katılanların tamamı zaman zaman zorlansalar da parkuru tamamlamayı başardılar. Bisiklet turunun bitiş noktasında katılımcılara ikram edilen kahvaltiyla devam eden program çevre temizliğinin yapılmasıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER