BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK İÇİN PRF. FAİK SÖMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ’NDE TÖREN

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 73. yıl dönümü dolayısıyla tüm Yurtta olduğu gibi ilçemizde sporcu gençlerin katılımı ile Pr. Faik Sömer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin bahçesindeki Atatürk Büstü önünde törenle anıldı.

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK İÇİN PRF. FAİK SÖMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ’NDE TÖREN
Lise Müdürü Sayın Dr.Yahya TURAN Müdür Yardımcıları Sn Okan TURAN, Cevdet YİĞİT, Sabri ERCİNS Beden Eğitimi Öğretmenleri - Zümre Başkanı Bülent KARATAŞ Gülay SEYDİOĞLU Beyhan ÖZGÜR eşliğinde tüm öğretmenlerin, Spor ve güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin katılımıyla Atatürk Büstü önününde saat 09:05 te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

  Bu sırada Ataşehir Bölgesinde vatandaşlar  da saygı duruşunda bulundu, sürücüler araçlarını durdurdu.

   Daha sonra Okul Müdürü  Dr. Yayha TURAN kısa konuşmasında ;''Aziz Atam bugün tüm yurtta  ve Ataşehir ilçemizde  olduğu gibi, aramızdan ayrılışınızın 73. yıl dönümü anma törenlerininde Öğretmen Öğrencilerinle huzurlarınızdayız.

'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacaktır' diyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sonsuza dek yaşatılmasını hedef gösterdiniz.

Bizler bu ülkünün aydınlık yolunda yürümeye devam edeceğiz. Türk milleti, devleti ile kenetlenerek barış içinde kardeşçe yaşamanın verdiği güçle ülkemizi dünyanın en zengin ülkeleriyle aynı düzeye getirmek için çalışıyor.

Bu hedefe mutlaka ulaşacağız. Birlik ve beraberliğimize, bölünmez bütünlüğümüze mani olmaya çalışan tüm engelleri aşıp Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni sonsuza kadar yaşatacağımıza huzurunuzda söz veriyoruz. Ruhun şad olsun.'' Diyerek  duygularını belirtmiştir.

Öğrencilerin Atatürk ile ilgili anlatımların dinlenmesinden sonra sesiz ve hüzünle tekrar derslerine dönmüşlerdir.

FOTO ALBÜMÜ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER