Ataşehir’in en çevreci okulu: Adıgüzel İlköğretim!

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen 3. Çevre Şenliği “En Çevreci Okul” yarışmasının birincisi Adıgüzel İlköğretim oldu.

Ataşehir’in en çevreci okulu: Adıgüzel İlköğretim!

Juri üyeleri tarafından okulların çevre konusundaki duyarlılıkları dikkate alınarak yapılan yarışmaya Ataşehir’de bulunan tüm özel ve devlet okulları katılırken, birincilik ödülü Adıgüzel İlköğretim Okulu’nun oldu.

Ödül töreni 28 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilirken, ödül Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından okul müdürü Meral Aydın’a verildi.

İstanbul’un yükselen yıldızı Ataşehir’in en çevreci okulu seçildi. Ataşehir Belediyesi tarafından bu sene 3. gerçekleştirilen çevre şenliğinde gerçekleştirilen çevreci okul yarışmasının galibi olan Adıgüzel İlköğretim Okulu ödülünü 28 Mayıs pazartesi günü gerçekleştirilen tören ile aldı.

Tüm çevre etkinlikleri bu şenlikte!

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen 3. Çevre Şenliği 28 Mayıs -05 Haziran’da gerçekleştirilen etkinlikler bir çok renkli aktiviteye tanık oldu. Yarışmalardan tiyatro gösterisine, uçurtma şenliğinden çevre yürüşüne bir çok etkinliği içeren şenliğe Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdiler.

Çevre bilincine katkıda bulunmak, çocukların ve gençlerin çevre konusundaki duyarlılığını artırmak üzere organize edilen şenlik içerisinde bir çok yarışma da yapılırken, en çok başvuru alan yarışmalardan biri Çevreci Okul kategorisi oldu.

Juri üyeleri tarafından okulların çevre konusundaki duyarlılıkları dikkate alınarak yapılan yarışmada Adıgüzel İlköğretim Okulu birinci oldu.

Adıgüzel Eğitim Kurumları Hakkında:

Her bireyin bir değer olduğu vizyonu ile hareket eden Adıgüzel Eğitim Kurumları bünyesinde, anaokulu ile ilköğretim okulunun yanı sıra Güzel Sanatlar Lisesi ve alanında Türkiye’de ilk ve tek olan Özel Bilişim Anadolu Teknik Lisesi bulunmaktadır. Güçlü akademik kadrosu, yüksek teknik ve sosyal olanakları ile butik ve kişiye özel eğitim yürüten Adıgüzel Eğitim Kurumları, öğrencilerini, değişen ve gelişen dünyada, katılımcı, paylaşımcı, inançlı, özgüveni yüksek, sosyal sorumluk sahibi, ulusuna ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Adıgüzel Eğitim Kurumları, Eco School, TURÇEV Vakfı, TURMEPA, IPTV Derneği ( İnternet Temelli Televizyon Teknolojileri Derneği) ve Yavru Tema gibi birçok sivil toplum kuruluşunun üyesi ve destekçisidir.

Adıgüzel Eğitim Kurumları okulları ve kuruluş tarihleri: Özel Ataşehir Adıgüzel Anaokulu (2005), Özel Ataşehir Adıgüzel İlköğretim Okulu (2006), Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi (2004), Özel Ataşehir Adıgüzel Anadolu Bilişim Teknik Lisesi (2007), Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Kursu- Herkes için Sanat Kulübü (2005)’dir.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER