Ataşehir’deki Sivas, Akıncılar köy dernekleri kahvaltıda buluştu

İstanbul’da yaşayan Sivaslılar, Akıncılar ilçesine bağlı köy dernekleri Ataşehir’de Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde kahvaltıda buluştu…

Ataşehir’deki Sivas, Akıncılar köy dernekleri  kahvaltıda buluştu
Ataşehir’deki Sivas, Akıncılar köy dernekleri  kahvaltıda buluştu

İstanbul’da yaşayan Sivaslılar,  Akıncılar ilçesine bağlı köy dernekleri Ataşehir’de Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde kahvaltıda buluştu…

Ataşehir’deki Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen buluşmaya yaklaşık 100 davetli katıldı. Ataşehirli işadamlarından İlker Alkun’un da katıldığı buluşmada, TOKİ tarafından yaptırılan Akıncılar Konutları için 400′e yakın başvuru olduğu, konut talebinde bulunanların, başvuruda bulunamayan ve başvuru yapmak isteyen hemşehrilerin dernekle irtibata geçip, taleplerini yapabilmelerinin duyurusu da yapıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI…


Buluşmada, çeşitli köy dernekleri başkanlarına divan başkanı tarafından söz verildi. Bütün köy dernekleri başkanları, birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını, yaklaşan yerel seçimlerde Sivas’ın ve Sivaslıların bölünmesine izin vermeyeceklerinin altını çizdiler.

MİKAİL BEKTAŞ: “HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM…”

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mikail Bektaş, toplantıda söz alarak bütün Sivaslıların tek yürek olması gerektiğini, yaklaşan yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını, bir Sivaslı olarak her zaman emirlerinde olduğunu vurgulayarak, Akıncılar köy dernekleri başkanlarına böylesine güzel bir kahvaltı programı daveti gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

İLKER ALKUN: “TOKİ PROJESİ SİVAS’A KATMA DEĞER YARATACAK…”

Sivas Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Sivaslıların değer verdiği önemsediği işadamı İlker Alkun ise; birlik ve beraberliklerinin daim olması dilekleri ile Akıncılar’a yapılacak olan TOKİ projesinin bölgeye ve bölge halkına çok ciddi katma değer yaratacağını, bölgeye ciddi yatırımların da gelebileceğinin altını çizerek, bölgeye yatırım yapan TOKİ yöneticilerine ve böylesine önemli bir projeye ön ayak olan değerli siyasi büyüklerine teşekkür etti.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Ataşehirli işadamı İlker Alkun, öncelikle Sivaslılar olarak tek vücut olmaları gerektiğini; ehliyet, liyakat ve sadakat sahibi arkadaşların desteklenmesi gerektiğini belirtti. Birçok siyasi partinin Sivaslı aday göstermek istediğini, ancak Sivaslıların uyanık olması gerektiğini, hangi bölgede olursa olsun seçilmesi mümkün olmayan adayların gereksiz yere adaylık açıklamaması gerektiğini ifade eden Alkun, sözlerine şöyle devam etti:

“Kazanabilecek olan siyasi partilerde aday olabilecek arkadaşların desteklenmesi gerekir. Sivas Dernekler Federasyonu olarak sonuna kadar yanlarında olacağız. Sivaslılar, oylarını heba etmemeli… Bir oyun dahi önemi var. Uzun yıllar siyasetin mahalle teşkilatlarından çıkıp, İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı yaptım. Daha sonra İstanbul İl Gençlik Kolu Başkanlığı’nı yaptım. Genel merkezde MKYK üyeliği ve Marmara Bölge Başkanlığı yaptım. Erengazi bölgesinde teşkilatlanmanın, mahalle teşkilatlarının kurulmasında ilçe başkan vekili olarak görev aldım. Birçok seçimde yönetici olarak bulundum. Kazanılan ve kaybedilen birçok seçime tanık oldum. Bütün Sivaslı hemşehrilerim, birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek ve tek ses söylemi ile hareket etmelidir.”

Kahvaltılı toplantı programı, divan başkanının dilek ve temenniler duyurusu ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 20:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER