Ataşehir'de Öğrenciler yararına 'Geleneksel Ataşehir Kermesi'

Yenisahra Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği, kadınların el emeği göz nuru el işleri ile gıda ürünlerinden oluşan Geleneksel Ataşehir Kermesi düzenledi.

Ataşehir'de Öğrenciler yararına 'Geleneksel Ataşehir Kermesi'

Recep KENAN/Ataşehirweb.com

Ataşehir'de Öğrenciler yararına 'Geleneksel Ataşehir Kermesi' düzenlendi.

Yenisahra Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği; geliri Yenisahra ile Ferhatlar Kuran Kursu ve Yurt talebelerinin, barınma, yiyecek, giyecek, yakacak ve benzer masrafları gibi tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere her yıl düzenlenen Geleneksel Ataşehir Kermesi'ni bu yıl 3 - 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında Küçükbakkalköy ışıklarda eski Tanzim Satış Alanı'nda düzenledi.

            Gıda Reyonu

Kermesin gıda reyonunda; Döner, Adana - Urfa kebap, Tekirdağ Köftesi, Çiğköfte, İçliköfte, Tatlılar, Pastalar, Börekler, Gözlemeler, Mantı ve Zeytinyağlı Sarma satışı olacak.

        Giyim ve El İşi Reynu

Giyim ve El işi reynunda; Pike Takımları, Kanaviçe, Havlular, Nevresimler, Mutfak Takımları, Seccadeler, Pardesüler, Yatak Örtüleri, Fiskos Örtüleri, İğne Oyaları, Vitrin Takıları, Bay ve Bayan Elbiseleri, Ayakkabılar, Porselen Mutfak Takımları satışa sunuluyor.

Yenisahra Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Küçükbakkalköy'de  düzenlenen kermes büyük ilgi görüyor. 3 Mayıs'ta açılan kermesin 13 Mayıs'a kadar Sabah Saat 10.00 ile Akşam Saat 10.00 arası ziyaret edilebilecek.

Yenisahra Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği kadınların el emeği göz nuru el işleri ile gıda ürünlerinden oluşan kermesin 10 gün süreceğini belirterek, elde edilen gelirlerin Yenisahra ve Ferhatpaşa öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı bildirildi.


      Geleneksel Ataşehir Kermesi'ne Davet

Binlerce hayırseverin katkıları ile eğitim gören talebelerimiz yararına, el emeği göz nuru olan nadide eşya ve gıda maddelerinin, uygun fiyata satışa arz edilen kermesimize, tüm halkımızı davet ediyoruz.


Küçükbakkalköy Işıklar Büyükşehir Yol Bakım Müdürlüğü yanı, eski Tanzim Satış Yeri

Kermasimiz 3 Mayıs - 13 Mayıs Saat 10.00 - 22.00  arası açık olacaktır.

Tel  : 0 216 324 44 10
      : 0 216 471 05 70

GSM: 0 505 771 83 82
      : 0 505 958 07 07

Katkı ve desteklerinden dolayı; Ataşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2012, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER