Jennıfer Lopez Ataşehir’den Ev Aldı

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez, konser için geldiği İstanbul’dan ev aldı. Evinin anahtarını teslim alan ünlü şarkıcı, inşaat işçilerinin açtığı “Jennifer welcome to your new home” yazılı afişi görünce şaşkınlık yaşadı.

Jennıfer Lopez Ataşehir’den Ev Aldı

İstanbul’da geçtiğimiz hafta 3 konser veren Lopez, dün Sofya’da verdiği konserin ardından yeniden Türkiye’ye geldi. Dünya turnesi kapsamında geldiği İstanbul’a hayran kalan Lopez, Ataşehir’den bir ev satın aldı.

Ataşehir’de yapımı süren ve 250 metre uzunluğuyla Avrupa’nın en yüksek binalarından biri olacak Metropol İstanbul’dan ev alan Lopez, bugün aldığı evi görmek için Ataşehir’e geldi.

Çocuklarıyla birlikte satış ofisine gelen ünlü şarkıcı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Lopez, Gap İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Taçyıldız ve Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş’dan proje hakkında bilgi aldı. Aldığı daireyi basın mensuplarına gösteren Lopez’in sempatik tavırları dikkat çekti.

Dairenin temsili anahtarı ve tapu belgesini teslim alan Lopez, “Benim için burada olmak inanılmaz bir şey. Burada 3 şov yaptım. İstanbul ve insanlar çok etkileyici. Çok etkilendim. Buraya gelip rüyalarınızın gerçek olduğunu görmek güzel” diye konuştu.

Proje inşaatında çalışan işçiler ise ünlü yıldıza sürpriz yaptı. İnşaat alanında açılan “Jennifer welcome to Metropol” (Jennifer metropel’e hoş geldin) ve “Jennifer welcome to your new home” (Jennifer yeni evine hoş geldin) afişlerini gören Lopez, büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlü şarkıcı işçileri alkışlayarak teşekkür etti.

Lopez, hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra Ataşehir’den ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2012, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER