TARİHİ ÇORBACI AÇILIYOR!

İstanbulum Ailesi’nin yeni üyesi Tarihi Çorbacı hizmete giriyor. Zengin menüsü ile dikkat çeken işletme; dünyanın finans merkezi Ataşehir ile Anadolu Yakası’nın incisi Ümraniye arasında özel konsepti ile misafirleriyle 24 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 11:00’de buluşacak

TARİHİ ÇORBACI AÇILIYOR!
Açılışa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da katılım gösterecek.Tarihi Çorbacı; 14 çeşit çorbanın yanı sıra zengin menü seçenekleri sunuyor. Tecrübeli ustaların marifetli ellerinden çıkan ızgara çeşitleri, gözleme çeşitleri, saç kavurma, kokoreç, el yapımı kayseri mantısı ve tatlılar; ‘En iyisini nasıl yaparız’ anlayışı ile servis ediliyor. İşletmenin açılışı, 24 Aralık 2012 – Pazartesi günü gerçekleşecek.

GENİŞ ve FERAH ORTAMI İLE GRUPLARA AÇIK

Ortalama 200 kişilik kapasitesi ile grup yemeklerine de açık olan işletmede grup indirimi uygulanıyor. Tarihi Çorbacı, randevulu-randevusuz konseptiyle; her kesime hitap edebilme özelliği taşıyor.

KAHVALTI, ÖĞLE-AKŞAM YEMEĞİ- GECE ÇORBASI

İşletme, zihinde bir sabah için köy kahvaltısını müşterileriyle buluşturuyor. Izgara ve krep çeşitleriyle zengin menü sunan Tarihi Çorbacı, gece ve sabah saatlerinde ‘Çorbam olmazsa olmazımdır’ diyenler için 14 ayrı çeşidiyle misafirlerine kapılarını aralıyor. Türk kahve gibi birçok içecek çeşidi de, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

FİNANS MERKEZİ ve ÇEVRESİNİN İNCİSİ

Tarihi Çorbacı, dünya ekonomi odaklarının yakından takip ettiği, yapımı devam eden Finans Park ile komşu olma özelliği taşıyor. Anadolu yakasında modanın kalbi Ümraniye ve Anadolu’ya açılan kapı Ataşehir arasında geçiş noktasında hizmet veren işletme, ev ve iş yerlerine servis ağıyla menülerini müşterilerine, adrese teslim ulaştırıyor.

LEZZETTEN MAHRUM KALMAYIN…

Menüsü servis edilmeden önce ustaları ve çalışanları tarafından onaylanan Tarihi Çorbacı, hijyen koşullarının gereğini ‘Biz nasıl istiyorsak, misafirlerimiz de öyle bulmalı’ anlayışı ile hazırlıyor. İşletme, 24 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 11:00’de açılış törenini gerçekleştirecek.

LEZZETİN DURAĞINA NASIL ULAŞILIR?

Açılış : 24 ARALIK 2012

ADRES: Ataşehir yanyol şenol güneş bulvari üzeri İkbal Caddesi Dinç. Sokak No: 1 Ümraniye-İSTANBUL
TEL : 0216 594 78 68

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2012, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER