Sport in Street’in 48. mağazası Watergarden Ataşehir’de açıldı

Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street, 48. mağazasını, sıra dışı bir yeme-içme ve eğlence merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir’deki Watergarden İstanbul’da hizmete açtı.

Sport in Street’in 48. mağazası Watergarden Ataşehir’de açıldı

 Sport in Street’in 48. mağazası Watergarden Ataşehir’de açıldı

Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street, 48. mağazasını, sıra dışı bir yeme-içme ve eğlence merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir’deki Watergarden İstanbul’da hizmete açtı. “Hep Sneaker” diyenlerin mağazası Sport in Street, dünyaca ünlü spor markalarının onlarca sneaker modeliyle beraber geniş bir bot koleksiyonu da sunuyor.

Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde bulunan ve çok markalı sneaker konseptiyle hizmet veren Sport in Street’in yeni mağazası, Ataşehir’de bulunan Watergarden İstanbul’da açıldı. Önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını hızla artırarak ülke geneline yaymayı hedefleyen Sport in Street, Watergarden İstanbul’da açtığı mağazası ile birlikte Türkiye genelinde 48. mağazaya ulaştı. Sıra dışı konseptiyle dünyada ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul’da açılan Sport in Street, yaklaşık 80 metrekarelik bir alanda müşterilerine hizmet verecek.

“Kendi alanında lider markanın ürünleri satışa sunuluyor”
Watergarden İstanbul’un özel renk cümbüşüyle şenlenen atmosferinde tuğla duvarlar ve neon tabelalarıyla sokak ruhunu dekorasyonuna taşıyarak farklılaşan Sport in Street mağazaları, mağaza parfümü ve müzikleriyle sokağın enerjisini müşterilerine hissettiriyor. Sport in Street mağazalarında Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Lumberjack Sport, Dockers by Gerli gibi kendi kategorilerinde lider markalar satışa sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER