OPTİMUM OUTLET’LE ŞANS, SİZE DE GÜLEBİLİR

Kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi eğlenceyle birleştiren Optimum Outlet, yeni yıl kampanyasıyla heyecanı doruklara taşıyor.

  OPTİMUM OUTLET’LE ŞANS, SİZE DE GÜLEBİLİR
 OPTİMUM OUTLET’LE ŞANS, SİZE DE GÜLEBİLİR

  
Kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi eğlenceyle birleştiren Optimum Outlet, yeni yıl kampanyasıyla heyecanı doruklara taşıyor


İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da bulunan Optimum Outlet’ler, facebook/optimumoutlet.com sayfasındaki yılbaşına özel uygulaması ile toplam 555 adet çeyrek Milli Piyango Bileti armağan edecek. 


Çeyrek Mili Piyango Bileti’ni kazanmak için ise yapmanız gereken ilk iş facebook/optimumoutlet.com sayfasını beğenerek “Optimum’la Şanslıyım” uygulamasına katılmak. Bu uygulamayı arkadaşlarına da tavsiye edenler arasından belirlenecek olan talihliler, Optimum’un dağıttığı şansla, yeni yılda hayallerine kavuşma imkanı yakalayabilecekler.
 

Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katan Optimum Outlet’ler, yeni yıla özel süslemeleri, eğlenceleri, sürprizleri, kampanyaları ve indirimleri ile yetişkinler kadar  çocukların da ikinci adresi olmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER