Niyazi Karakoç Güven Tazeledi

Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şubesi, gerçekleştirdiği 4. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Niyazi Karakoç ve ekibine güven tazeledi.

Niyazi Karakoç Güven Tazeledi
Niyazi Karakoç Güven Tazeledi

BEM-BİR-SEN İSTANBUL 7 NO’LU ŞUBE NİYAZİ KARAKOÇ’LA YOLA DEVAM DEDİ

Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şubesi, gerçekleştirdiği 4. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Niyazi Karakoç ve ekibine güven tazeledi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezinde büyük bir katılım ve coşkuyla yapılan kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mustafa Küçükkapdan, Bem-Bir-Sen İstanbul Şubelerinin Başkan ve yönetimleri ile Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı gibi STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrede okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra sendikanın hazırlamış olduğu tanıtım filminin ardından protokol konuşmalarına geçildi. Şube Başkan Yardımcısı Sıtkı Uçar, sendikanın yapmış olduğu etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi vererek yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde daha özverili ve gayretli bir şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay kongrede yaptığı konuştu şunları söyledi; “Bizim sendikal hareketlerimizde kavga, gürültü olmaz. Kongrelerimiz bugün olduğu gibi hep şölen havası içerisinde gerçekleşir. Bugün burada her şeyi ile mükemmel hazırlanmış bir kongre görüyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bizler, Demokrasi söylemini tam anlamıyla ortaya koyan bir teşkilatız.

Bu kongre süreçlerinde genel merkez olarak hiçbir il ve şube başkanlıklarımızın delege seçimlerine katılıp müdahil olmadık. İstiyoruz ki, üyeler kimi istiyorsa onu seçsin. Doğru olan da budur. Bugün burada ortaya koyduğunuz kardeşlik atmosferi teşkilatımızın misyonuna uygun ve takdire şayandır. Gerek geçmişte görev yapan yönetim gerekse yeni seçilecek olan yönetimi şimdiden tebrik ediyorum.”

Genel Merkezin etkinliklerine de değinen Turbay, “7 No’lu Şubenin 4. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şube Başkanı Niyazi Karakoç konuşmasında; İHH organizasyonunda gitmiş olduğu Afrika’lı yetimlere götürdükleri yardımları ve yaşadıklarını paylaşması salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Karakoç, görev süreleri içerisinde elde ettikleri kazanımların yanı sıra ülkemizin son yıllardaki yükselişin ve performansını değerlendirdi. Karakoç, Kongrenin kardeşlik havası içerisinde geçmesinin sebebi ortaya koydukları birleştirici ve saygınlık içerisinde hareket etmelerinin bir sonucu olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mustafa Küçükkapdan ise yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. “Bizler, sendika yönetimi ile uyum içerisinde çalışıyoruz” diyen Başkan Küçükkapdan, “Sendikanın yapmış olduğu etkinlikleri yakından takip ediyoruz. Gerek üyelerinin haklarını savunmada gerekse toplumsal olaylarda göstermiş oldukları çalışmaları takdire şayandır” dedi.

Konuşmaların ardından denetim ve faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Kongreye katılım sağlayan 112 delegeden 111’inin oyunu alan Niyazi Karakoç ve ekibi güven tazeledi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER