“LIONS OPERA ÖDÜLLERİ” ve “LIONS BALE ÖDÜLLERİ” Töreni

Uluslar arası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu tarafından, 2013 -2014 Çalışma Dönemimizde, ülkemizdeki Devlet Opera ve Balelerinde sahnelenen temsiller arasından, 12 dalda “LIONS OPERA ÖDÜLLERİ” ve 8 dalda “LIONS BALE ÖDÜLLERİ” verilecektir.

“LIONS OPERA ÖDÜLLERİ”  ve “LIONS BALE ÖDÜLLERİ”  Töreni
“LIONS OPERA ÖDÜLLERİ”  ve “LIONS BALE ÖDÜLLERİ”  Töreni

Uluslar arası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu tarafından2013 -2014 Çalışma Dönemimizde, ülkemizdeki Devlet Opera ve Balelerinde sahnelenen temsiller arasından,  12 dalda “LIONS OPERA ÖDÜLLERİ”  ve 8 dalda “LIONS BALE ÖDÜLLERİ” verilecektir.

Ülkemizdeki 6 Yönetim Çevremiz Lionları tarafından,  her iki kategoride, ödül verilecek dallarda adaylar belirlenmiş,

Final jüri üyelerimiz;   Sn. Aytül Büyüksaraç ( İzmir Devlet Opera Bale Müdürü), Sn.Ln. Aylin Özuğur (Ankara Devlet Opera ve Balesi Piyanisti – Baş KorrepetitörÜ), Bariton Önay Günay ( İst. Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı) Emel Alper ( İst. Devlet Balesi Emekli Baş Dansçısı) , Tülin Oğurman (Bale Sanatçısı, Koreograf), Fahrettin Güven (Ankara Devlet Opera ve Balesi  Eski Baş dansçısı ve Baş Koreografı ) , Serhat Nüfusçu ( Bale Sanatçısı, Bale Başkoreograf V.) ve Lions Yürütme Kurulu tarafından adaylar arasından en iyiler seçilmiştir.

Uluslar arası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu tarafından düzenlenen,   “LIONS OPERA ÖDÜLLERİ”  ve “LIONS BALE ÖDÜLLERİ”  Ödül Töreni,  10 Haziran 2014 Salı akşamı, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda gerçekleştirilecektir.

Ödül verilecek dallarda en iyiler  gecemizde açıklanacak olup, ödülleri sahiplerine verilecektir.

Tanınmış sanatçılar,  konuklar, basın mensupları,  jüri ve Lions camiasının  katılımı ile gerçekleştirilecek ödül törenimize siz değerli basın mensuplarımızın katılımından mutluluk duyacağız.

Ln. Nasuhi Öndersev                              Ln. Mehmet YAMAN
Konsey Kültür Sanat Görevlisi                    Konsey Başkanı


“LIONS OPERA VE BALE ÖDÜLLERİ” ÖDÜL TÖRENİ

TARİH 
   : 10 Haziran 2014 - Salı
SAAT      :  19.30 (Kokteyl),   20.00 (Ödül Töreni)
YER        :  KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI 
Adres        Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy / İstanbul


Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2014, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER