Kas-Kon’dan ‘Bir Burs Bir Hayat’ projesi

Kas-Kon’dan ‘Bir Burs Bir Hayat’ projesi için konser1 Haziran 2012Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon), ‘Bir Burs Bir Hayat’ projesi kapsamında Ataşehir Belediyesi işbirliğiyle, 8 Haziran Cuma günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde Enbe Orkestrası konseri düzenleyecek.

Kas-Kon’dan ‘Bir Burs Bir Hayat’ projesi

‘Bir Burs Bir Hayat’ projesi kapsamında gerçekleştirilecek konserin tüm geliri, Kastamonulu üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacak.

Kastamonu
sivil toplum kuruluşları için Ekim ayının yeni bir dönem olacağını kaydeden Kas-Kon Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, şunları söyledi:

“Bir Burs Bir Hayat Projesi ve diğer tüm projelerimizdeki amacımız; Sivil Toplum Kuruluşu kimliğimizi koruyacak şekilde ilerleyebilmek ve çok hızlı bir şekilde tüm projelerimiz için kendi kaynaklarımızı yaratabilecek yapıyı kurmak. Ekim 2012 tarihi, Kastamonu Sivil Toplum kuruluşlarında yeni bir dönemin başlangıç tarihi olacak. Gerek burs, gerekse eğitim çalışmaları hızlanacaktır ve kuruluş çalışmalarını yürüttüğümüz Şerife Bacı Vakfı ile de derneklerimizin finansal sıkıntıları için çözümler üretmeye başlayacağız."

Tarih : 8 Haziran 2012 Cuma
Saat : 19.oo
Yer : Bostancı Gösteri Merkez



Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2012, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER