Kadınlar Günü, il gusto ristorante’de

Barbera d’Asti’den söz açmışken, eşlikçilerini de ihmal etmemenizi tavsiye ederiz. İtalya’nın en özel peynirleri, burrata’dan suda mozzarella’ya, scamorza’dan gorgonzola’ya, birçok seçenek sizleri bekliyor.

 Kadınlar Günü, il gusto ristorante’de
Kadınlar Günü, il gusto ristorante’de

İtalyan mutfağı bu kez kadınların emrinde Gün geçtikçe öneminin farkına varıldığı, etkinlik ve kutlamaların arttığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için caffè il gusto ristorante özel ve anlamlı bir geceye hazırlanıyor. caffè il gusto ristorante, kadınlar gününe özel leziz yemekleri ve muhteşem ortamı ile bu kez kadınların hizmetinde. İl gusto’nun sıcak ve buram buram zerafet kokan mekanında yudumladığınız limoncello ile unutulmaz bir gece yaşayacaksınız… Limoncello ile lezzetli bir başlangıç Henüz çok aç değilseniz ve İtalyan mutfağının özel tatlarına hızlı bir giriş yapmak istemiyorsanız, il gusto limoncello ile emrinizde… Size özel bu içkiyi tadarak bu büyülü dünyaya girebilir ve az sonra önünüze sunulacak lezzet tablosuna hazırlık yapabilirsiniz. Limoncello çok özel ama bununla sınırlı değilsiniz. Arkasından yumuşak içimli, İtalyan ailelerinin vazgeçilmezi hoş bir sofra şarabı olan Barbera d’Asti sizi bekliyor.

Barbera d’Asti’den söz açmışken, eşlikçilerini de ihmal etmemenizi tavsiye ederiz. İtalya’nın en özel peynirleri, burrata’dan suda mozzarella’ya, scamorza’dan gorgonzola’ya, birçok seçenek sizleri bekliyor.

Gelenekselin Dayanılmaz Büyüsüne katılacaksınız 1800’lü yıllara dayanan öyküsü ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 1921’den beri kutlanıyor… Bu anlamlı güne özel tüm kadınlara çeşitli jestler yapılıyor, kadın hakları üzerine birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. İtalyan mutfağının vazgeçilmezi caffè il gusto ristorante Dünya Kadınlar Günü’nü unutmuyor ve birbirinden lezzetli yemek seçeneklerinin yanında armağan ettiği tatlı veya meyve ikramı ile tüm kadınlara unutulmaz bir gece sunuyor…

Melanzane alla parmigiana ile lezzet yolculuğuna devam


Ana yemek için acele etmeyin: il gusto’nun en özel tatlarından biri olarak tescillenen, melanzane alla parmigiana yani patlıcan dilimlerinin rende parmesan peyniri ve özel sosu ile birlikteliğinden doğan çok özel lezzetin, ağız tadınızın doruklarına ulaştırmasına izin verin. Kadınlarımıza özel tatlı bir son Yemek bitti, büyü sonlandı diye düşünmek için henüz erken. İtalyan mutfağı’nın tüm özelliğiyle kadınlara ithaf edildiği bu akşam, il gusto’nun özdeşleşmiş tatlarının başında gelen aşk ve romantizmin tatlısı, İtalyancadaki anlamı ile sizi yukarılara çekecek Tiramisu, tüm kadınlarımıza özel ve ücretsiz olarak ikram ediliyor… Lezzet fırtınası tatlılarla devam ediyor. Bu özel akşamı çikolatalı bir lezzetle bitirmek istiyorsanız, Volkano ideal bir seçim olacaktır. Ama tercihiniz meyveli bir tatlıysa, İtalyan usulü özel meyve tatlısı sizi hafif adımlarıyla büyünün doruğuna taşıyacak. Bu özel akşamda kadınlarımızdan sadece yarı ücret alınacak üstüne bir de tatlı hediye edilecektir. İşte çok özel bir il gusto akşamının özeti…



www.caffeilgustoristorante.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2013, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER