GİV 5. Girişimcilik Ödülleri 16 Şubat'ta Sahiplerini Buluyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 5. Girişimcilik Ödülleri yarışmasında ödül kazanan projeleri ve girişimcileri 16 Şubat'ta düzenleyeceği Ödül Töreninde açıklayacak.

GİV 5. Girişimcilik Ödülleri 16 Şubat'ta Sahiplerini Buluyor!
 GİV 5. Girişimcilik Ödülleri 16 Şubat'ta Sahiplerini Buluyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 5. Girişimcilik Ödülleri yarışmasında ödül kazanan projeleri ve girişimcileri 16 Şubat'ta düzenleyeceği Ödül Töreninde açıklayacak. Girişimcilerin 10 farklı kategoride ödüllendirileceği törene Başbakan Yrd. Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ teşrif edecek.

GİV tarafından "Bulanları Arıyoruz" temasıyla bu sene 5. kez düzenlenen Girişimcilik Ödülleri yarışmasında 5 Eylül-15 Aralık 2016 tarihlerinde www.girisimcilikodulu.com web sitesi üzerinden proje / şirket başvuruları kabul edildi. 5. Girişimcilik Ödülleri Değerlendirme Heyeti tarafından yapılan başvuruların titizlikle ve detaylıca değerlendirilmesi sonucu ödüle layık görülen girişimler ve girişimciler belirlendi.

Girişimcilik Ödülleri Bu Sene 10 Farklı Kategoride Veriliyor 
- Yeni Girişimci Ödülü
- Kurumsal Girişimcilik Ödülü
- Proje/Fikir Ödülleri
- Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü
- E-Ticaret Girişimi Ödülü
- Yeni Medya Ödülü
- Kamu Yöneticisi Ödülü
- Basın Yayın Ödülü
- Akademisyen Ödülü
- GİV Özel Ödülü

Pek Çok İmkan ve Ödül Girişimcileri Bekliyor

GİV 5. Girişimcilik Ödülleri yarışmasında bu sene Proje/Fikir Ödülleri kategorisinde toplam 60.000 TL Para Ödülü veriliyor. 10 farklı kategoride 1. seçilen tüm girişimcilere plaket ödülleri verilecek, ayrıca Proje/Fikir Ödülleri kategorisinde seçilen 2 girişimciye Mansiyon Ödülü verilecek. Değerlendirme Heyeti tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu final elemesine kalan tüm girişimcilere ve projelere Bahariye Melek Yatırımcıları ile tanışma imkânı verilecek. Girişimcilik Ödülleri’ne başvuruda bulunan her girişimci istediği takdirde GİV'in oluşturduğu girişimcilik ekosistemine dâhil olma ve ekosistemin faydalarından istifade etme imkânı yakalayacak.

Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ Ödül Törenine Teşrif Edecek

Plastherm, Duyar Vana, CMS Enerji, Dizayn Grup, Akdeniz Güvenlik, Precast Beton, Alfa Metal, C Tech Bilişim, Biat İnşaat, AkYapı, Ensen Yayıncılık ve MTE Yapı gibi köklü firmaların sponsor olduğu GİV 5. Girişimcilik Ödülleri Töreni, 16 Şubat 2017 Perşembe günü 19.00'da Girişimci İşadamları Vakfı'nın Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'ndeki merkezinde Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ'un teşrifleri ile gerçekleşecek.
GİV Başkanı Mehmet KOÇ tüm girişimcileri ve yatırımcıları 5. Girişimcilik Ödülleri Törenine davet ediyor. Törene katılmak isteyenler 0212 418 60 18 / 28 / 38 nolu telefonlardan Hüseyin Horasan beye ulaşabilir veya Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletebilirler.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Hakkında
Girişimci İşadamları Vakfı, Türkiye genelinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren işadamlarının koordinasyonu ve iş birliğini sağlamak ve Türkiye'yi ilgilendiren her türlü mesele ile ilgili incelemelerde bulunarak çözüm önerileri sunmak amacıyla 10 Ekim 1996'da kurulmuştur. İnsana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunmak ve ülkesinde ve bölgesinde öncü bir organizasyon olmak misyonu ile hareket eden GİV, iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine üye işletmelerin ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmak amaçlı, haksızlıkların giderilmesi için mücadele veren, rehberlik ve öncülük görevine uygun hareket ederek üzere pek çok çalışma ve etkinliğe imza atmaktadır. GİV hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.giv.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109