Eşraf Restaurant'ta hummalı çalışma

Eşraf Restaurant'ta hummalı çalışma Eşraf Restaurant, sadece hazırlanan yemeklerin lezzetiyle değil iç tasarımı ve Osmanlı mimarisiyle de göz kamaştıracak.

 Eşraf Restaurant'ta hummalı çalışma

 Eşraf Restaurant'ta hummalı çalışma


 Eşraf Restaurant, sadece hazırlanan yemeklerin lezzetiyle değil iç tasarımı ve Osmanlı mimarisiyle de göz kamaştıracak. 


Osmanlı ve Türk mutfağından esinlenerek müşterilerine oldukça zengin mönü sunmayı hedefleyen Esraf Restaurantta çalışmalar son hızıyla devam ediyor


Açılış için her şeyin mükemmel ve uyumlu olması için elinden gelen tüm gayreti gösteren ve projenin son detayları için geceli gündüzlü uğraş veren Mimar Ceyhan Öner, ‘müessesemiz de planladığımız inşaatın kaba bölümleri gerek iç gerekse dış cepheler olmak üzere genel olarak tadilatını başlatmış bulunmaktayız. Toplam da, 1200 metrekare alana oturmuş olan mekânın çok değişik konseptleri mevcut olup, tüm açılış için hedeflediğimiz 20 Ocak'ta tüm eksiklikleri tamamlamak istiyoruz’ dedi.

Öner, ‘Esnaf Restaurant nezih bir ortamda yemek yeme şansına sahip olabilecek müşterilerimizin aynı zamanda görsel mekanın tasarımıyla inanıyoruz ki müptelası olacaklar’ diye konuştu.


Mimar Öner, yılların tecrübesiyle ortaya koydukları birikimin Esnaf Restaurantta da kendisini göstereceğine inandığını kaydetti.


Eşraf Restaurantın en büyük ayrıcalığı kuzine üzerinde odun ateşiyle desteklenerek pişirilecek yemeklerin müşterilere servis edileceği bir yer olarak zihinlerde kalması olacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2013, 22:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Elif Can
Elif Can - 10 yıl Önce

açılmasını bekliyoruz ama hala açılmadı :))

SIRADAKİ HABER