EKİNCİ AİLESİNİ ACILI GÜNÜ

GİRESUN VE ŞEBİNKARAHİSAR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI EKİNCİ AİLESİNİN CENAZE MERASİMİNDE BULUŞARAK ACILARINI PAYLAŞTI

EKİNCİ AİLESİNİ ACILI GÜNÜ
Bir süredir hastanede tedavi görmekte olan Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci ve Şebinkarahisar Vakıf yöneticisi Hayri Ekinci'nin babası Sait Ekinci, hakkın rahmetine kavuştu

Merhum Sait Ekinci'nin cenazesi Küçük Bakkalköy camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Küçük Bakkalköy mezarlığına defnedildi.

Geniş katılımın olduğu cenaze merasiminde, Merhumun oğulları Hayri, Gürbüz, Giray Ekinci'yi yakın dostları, akrabaları, arkadaşları ve hemşerileri yalnız bırakmayarak taziyede bulundular.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı ŞahinYılancı, İstanbul Emniyet müdür yr. Mehmet Hasbal, Şebinkarahisar Meslek Yüksel okulu müdürü Fatih Aygün, Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Kısa ve yönetim kurulu, Şebinkarahisar Vakfı yöneticileri, Sarıyer Belediyesi MHP Meclis üyesi A.Erol Akkuş, Giresun federasyonu yöneticileri, Ataşehir Giresunlular Dernek yöneticileri.....

ve diğer ilçelerin Giresun derneklerinin yöneticileri, Kelkit Vadisi Medya Birliği, Çamoluk Derneği yöneticisi Mustafa Bayındır, Ataşehir'de faaliyet gösteren Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk Dernekleri yöneticileri, İş adamı Hayri Bakıcı, Şebinkarahisar köy Dernek Başkanları, Ataşehir AK Parti, CHP ve MHP ilçe teşkilatları yöneticileri ve Ekinci ailesinin dost ve akrabaları cenaze merasiminde hazır bulundu.

Merhum Sait Ekinci'ye Allah'tan rahmet diler, kederli Ekinci ailesine ve yakınlarına  ANIM MEDYA www.internetsonhaber.com olarak baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Kaynak : sebinmedya.com

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2012, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER