ÇOCUK MECLİSİ 23 NİSAN’DA CARREFOURSA BAHÇEPARK’TA TOPLANDI

BAHÇEPARK Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çok özel aktivitelerle kutladı. Yıl boyunca tüm çocukların büyük bir heyecanla beklediği bu önemli günde, CarrefourSA BAHÇEPARK’ta hem gerçek, hem samimi, hem de neşeli bir bayram havası esti.

ÇOCUK MECLİSİ 23 NİSAN’DA CARREFOURSA BAHÇEPARK’TA TOPLANDI
CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’ni 23 Nisan Günü ziyaret eden yetişkinlerin bir günlüğüne çocuk olduğu, BAHÇEPARK Çocuk Kulübü üyelerinin ve minik ziyaretçilerinin ise çocukluklarını doya doya yaşadığı etkinlikler; 23 Nisan’a özel kulüp saatleri, komşu okul öğrencilerinin harika gösterileri, yarışmalar, sürprizler ve hediyelerle gün boyu sürdü. Cumhuriyet’e, Atatürk İlke ve İnkılâplarına verilen değerin en büyük göstergesi olarak çocuk hafızalarına kazınan bu gün, önümüzdeki yıllarda da en görkemli haliyle CarrefourSA BAHÇEPARK’ta yaşanacak.

Aktiviteler, BAHÇEPARK Çocuk Kulübü’nün yıl boyunca tümüyle ücretsiz sürdürdüğü atölye programları kapsamında hazırlandı. Çok çeşitli sanat atölyeleri içeren “Komşuya Bahar Geldi” temasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan BAHÇEPARK çocukları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine bir arada, en içten duygularla sahip çıktılar. Gün boyunca resim, heykel ve oyun atölyelerine katılan minik ziyaretçiler, günün anlam ve önemini içeren, bilgiyi ve beceriyi bir araya getiren sanat etkinliklerine sınırsızca katılma imkanı buldular. Birbirinden özenle hazırlanmış okul gösterileri ve mini bir partiyle şenlenen 23 Nisan özel etkinlikleri; Uluslararası Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin minikler tarafından okunuşu ile Cumhuriyet ruhunu alanlara taşıdı. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunun canlandırıldığı “Küçük Mustafa ile Tanışma”, Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyetin İlanı ve Çocuk Bayramı’nın kabul ediliş süreçleri birbirinden özel oyunlarla çocuklar tarafından sahnelendi. 23 Nisan Şiirlerinin okunması ve doğaçlama gösterilerle devam eden gün, İstiklal Marşı’nın Okunuşu ve Fener Alayı ile son buldu.

CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi,

Adnan Kahveci Bulvarı, E-5 Karayolu Yanı, No:227
Bahçelievler, İstanbul

Tel. : 0212 4412987 – 0555 985 50 10

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2012, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER