Bu filmlerin tadı damağınızda kalacak!

Fil’m Hafızası’ndan Yemek ve Seks Tutkusunu Bir Araya Getiren Yeni Bir Tematik Gece: “Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı, Yemek ve seks! Her ikisi de hayatın en büyük hazlarından! Peki siz yeni deneyimleyeceğiniz lezzetli bir yemeği mi yoksa cinsel bir fanteziyi mi tercih ederdiniz

Bu filmlerin tadı damağınızda kalacak!
Bu filmlerin tadı damağınızda kalacak!

Fil’m Hafızası’ndan Yemek ve Tutkusunu Bir Araya Getiren Yeni Bir Tematik Gece: “Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı

28 Mayıs Çarşamba - Ortaköy Bloom

Yemek ve ! Her ikisi de hayatın en büyük hazlarından! Peki siz yeni deneyimleyeceğiniz lezzetli bir yemeği mi yoksa cinsel bir fanteziyi mi tercih ederdiniz?

Sinemaseverlere bağımsız ve alternatif bir sinema içeriği sunan sosyal sinema platformu Fil’m Hafızası, yemek ve tutkusunun iç içe geçtiği kısa filmler ve eğlenceyle dolu yeni bir “Tematik Gece” düzenliyor. Fil’m Hafızası’nın, “hayattan haz almayı biliyorum” diyenleri buluşturacağı “Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı” etkinliği 28 Mayıs Çarşamba akşamı saat 21.00’da Ortaköy Bloom’da gerçekleşecek.

Birçok dünya devi marka için yemek ve yiyecekleri fotoğraflayan sanatçı Ahmet Ağaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte, misafirler, yemek tutkusu ve tutkuların harekete geçirdiği bambaşka duyguların filmlerdeki yansımasına tanık olurken, ödüllü yarışmalarla da farklı ve renkli bir deneyim yaşayacaklar.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez etkinlik boyunca hazzın her anını takip edip, sizler için ölümsüzleştirecek. Etkinliğin mekân sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu 2F Magazine, Beyogluin.com ve 10sayfa.com üstlenirken, Karaköy’ün yeni ortak çalışma ortamı Yazane geceye proje desteği sağlıyor.

“Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı” biletlerini Biletix web sitesinden, satış noktalarından ve etkinlik akşamı mekân girişinden temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler sınırlı sayıdadır. Bilet fiyatları oturmalı 25 TL, ayakta 15 TL'dir.

BİLETX BİLET SATIŞ NOKTALARI, ADRES VE TELEFONLARI



Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2014, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER